Steaua joacã în Liga Campionilor!

Untitled

Campioana României a fost iertată de UEFA în „dosarul Valiza” şi va evolua în Liga Campionilor în sezonul viitor, a declarat, ieri, managerul stelist Mihai Stoica. Steaua a fost sancţionată cu un „an neeuropean”, dar pedeapsa este una cu suspendare. Acesta se poate activa doar în cazul în care clubul roş-albastru va comite vreo abatere în următorii cinci ani, perioada de graţie dictată de forul european!
Aseară, după 48 de ore de aşteptare chinuitoare, Steaua a primit mult aşteptata decizie de la UEFA. Echipa din Ghencea a primit acceptul de a evolua în sezonul următor din Champions League şi aşteaptă cu nerăbdare „dubla” cu Vardar Skopje. „Steaua joacă în preliminariile Ligii Campionilor. Asta e tot ce contează. Că amendă, că perioadă de probaţiune, asta e altceva, dar suporterii trebuie să ştie că pe 16 iulie, trebuie să umple stadionul, pentru că trebuie să batem la o diferenţă care să ne califice din primul meci. A fost descătuşare în autocar, pentru că toţi ne-am gândit numai la asta. Nu am avut viaţă zilele astea, de când UEFA a declanşat procedura disciplinară, aveam cele mai negre scenarii. Acum, până şi ploaia mi se pare mai frumoasă“, a declarat MM Stoica. UEFA nu a comunicat aseară pe site-ul oficial decizia în cazul Stelei.
Echipa Steaua va întâlni formaţia FK Vardar Skopje, campioana Macedoniei, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Partidele din turul doi preliminar al Ligii Campionilor se vor disputa în două manşe, la 16-17 iulie, respectiv 23-24 iulie. Steaua va juca primul meci pe teren propriu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.