Start la programări pentru vaccinare la Petroşani

După mai bine de 24 de ore de la anunţul că s-a dat startul pentru programări pe plat­forma naţională de programare la vacci­nare, ieri s-au şi putut face primele pro­gramări.
În cadrul platformei au fost incluse şi cele două noi centre de vaccinare din cadrul Spi­talului de Urgenţă Petroşani, unde era disponibile, ieri, la prânz, peste 1000 de locuri. Vaccinarea în aceste două centre se adresează întregii populaţii din Petroşani, dar nu numai. În total, la noul centru de vaccinare deschis la Petroşani se vor putea imuniza 120 de persoane/zi.
Vaccinarea va începe în data de 15 mar­tie, iar aici se pot programa şi persoanele cuprinse în etapa a III-a, respectiv cele care au împlinit 18 ani.
Dr. Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul cam­paniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, a anunţat marţi că în nouă locali­tăţi din ţară, printre care şi municipiul Pe­tro­­şani, va începe vaccinarea în masă, in­clu­siv a persoanelor din etapa a treia, iar în aceste oraşe vor fi deschise noi centre de vaccinare. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare