Sportive de la LPS Cetate Deva convocate la loturile naţionale de lupte

În urma analizei activităţii de performanţă şi a rezultatelor obţinute de către sportivii legitimaţi la secţia de lupte a LPS Cetate Deva în competiţiile organizate de către Federaţia Română de Lupte în vechiul sezon, au fost făcute convocări pentru pre­gătire centralizată şi cooptarea în loturile naţionale de juniori.
Aşa, ne-a informat prof. Suraj Moravan, coordonatorul activităţii de la secţia de lupte libere a clubului devean, sportiva Andreea Vraci (foto), multiplă campioană naţională de junioare, a fost convocată pentru pre­gătire la lotul de juniori II, care este cantonat la Oneşti.
Alte două sportive legitimate la secţia de lupte de la LPS Cetate Deva, Denisa Obre­jan şi Covaciu Raluca, se află în pregătire la Centrul Naţional pentru juniori mici de la Tîrgovişte.
Conform programului intern stabilit de către conducerea federaţiei, începând de săp­­tămâna viitoare se vor desfăşura o serie de competiţii de nivel naţional, bineînţeles cu respectarea condiţiilor impuse de către pro­­tocolul semnat de către MTS şi Mi­nis­te­rul Sănătăţii, pentru siguranţa sanitară a spor­tivilor şi participanţilor la aceste în­tre­ceri.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare