Categories: Sport

Speranţe spulberate la turneele zonale

Ciprian Marinuţ

Campioanele judeţului Hunedoara la categoriile juniori B1 şi D, Jiul Petroşani şi ACS Şcoala de Fotbal Jiul Petroşani, au fost eliminate la etapele zonale ale Campionatului Naţional de fotbal, ratând calificarea la turneul final. Fotbalul juvenil hunedorean îşi mai pune speranţe de performanţă în echipa de juniori C a FC Hunedoara, campioana de la această categorie de vârstă, care va evolua la turneul zonal la finalul acestei săptămâni.

O eliminare fără puncte şi alta de pe locul doi
ACS Şcoala de Fotbal Jiul Petroşani, campioana judeţului Hunedoara la juniori D (copii născuţi 2003-2004), a ocupat locul doi la turneul zonal desfăşurat la Arad, în perioada 26-30 mai. „Puştii” din Valea Jiului au pierdut ambele meciuri din cadrul grupei preliminare, fiind învinşi cu scorul de 1-0 de Luceafărul Drobeta Turnu Severin şi cu un usturător 6-0 de ACS Poli Timişoara. De altfel, formaţia din Timişoara a câştigat finala turneului, 3-2 cu CSS Gloria Arad, şi s-a calificat la etapa naţională.
La turneul zonal al juniorilor B1 (copii născuţi 1999-2000), echipa clubului CSM Jiul Petroşani, lidera judeţeană la această categorie, s-a clasat pe locul doi în ierarhia finală. „Alb-negrii au început cu o victorie, 5-3 cu ACS Viitorul Anina 2014, în competiţia care a avut loc la Sânnicolau Mare, în judeţul Timiş, în perioada 27-29 mai, dar apoi au fost învinşi cu 4-1 (0-0) de  gazdele de la CS Unirea Sânnicolau Mare, echipă care a câştigat turneul.
FC Hunedoara, campioana judeţeană a juniorilor C (copii născuţi 2001-2002), va participa la turneul zonal care va avea loc la Arad, în perioada 2-6 iunie. Echipa de pe Cerna va susţine trei meciuri după următorul program: joi, 2 iunie, de la ora 16,30 cu ACS UTA Bătrâna Doamnă Arad, vineri, 3 iunie, de la ora 18.00 cu CS FC Electrica Timişoara şi sâmbătă, 4 iunie de la ora 18,00 cu CSS Caransebeş.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

6 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

6 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

6 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

6 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

6 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

6 ore ago