FlashSport

Spectacol „olimpic” la judeţene

11 x 2 boxerii

Ciprian Marinuţ

Cei patru pugilişti componenţi ai Centrului Naţional Olimpic de la Hunedoara au făcut show la Campionatul Judeţean de Box şi trag tare pentru importantele competiţii internaţionale din 2010.

Şi-au respectat blazonul

Boxerii de la CSS Hunedoara – Constructorul Hunedoara au dominat autoritar şi ediţia din acest an a Campionatului Judeţean de Box şi au demonstrat că reprezintă cel mai puternic club de profil din judeţ. Sportivii antrenaţi de Ilie Captari au câştigat finalele la opt dintre cele 10 categorii de greutate, în faţa rivalilor tradiţionali de la C.S. Siderurgica Hunedoara, de altfel, singurul club din judeţ care a mai fost prezent la finala judeţeană. „Cele mai spectaculoase, valoroase şi complexe evoluţii le-au avut cei patru componenţi ai Centrului Naţional de Pregătire Olimpică de la Hunedoara. James Cheregi (ctg. 57 kg), Iulian Dodo (ctg. 57 kg), Nicolae Mateş (ctg. 51 kg) şi Maike Cioacă (ctg. 48 kg) şi-au depăşit clar adversarii, fiind superiori la toate capitolele, de la tactică şi pregătire fizică, până la precizia şi forţa loviturilor. Meciuri frumoase şi aplaudate au reuşit şi campioana naţională Xenia Journeac, dar şi tinerii de perspectivă Liviu Toporan şi Sorin Dobondi”, a spus antrenorul Ilie Captari.

Stagii internaţionale, pentru medalii strălucitoare

Cei patru pugilişti, ce se pregătesc sub comanda lui Ilie Captari la Centrul Naţional de Pregătire Olimpică de la Hunedoara, vor participa la finalul săptămânii la un puternic turneu internaţional la Iaşi. „Boxerii din loturile naţionale ale României îşi vor testa nivelul de pregătire în compania celor din echipele similare ale Ucrainei şi Republicii Moldovei. Scopul nostru este să identificăm punctele forte, dar şi minusurile sportivilor noştri”, a spus Ilie Captari. Lotul României va pleca, imediat după gala de la Iaşi, la Mangalia, unde va avea loc un stagiu de pregătire comun cu lotul reprezentativ al Franţei. „Vor fi mai multe astfel de stagii de pregătire centralizată, întrucât în 2010 ne aşteaptă competiţii importante. Cei patru sportivi din Centrul de pregătire de la Hunedoara au ca obiectiv prezenţa pe podium la Campionatele Mondiale de Tineret din Franţa din aprilie 2010, la Campionatele Europene de Juniori din luna iunie şi la Jocurile Olimpice de Tineret din luna august de la Singapore”, a spus Ilie Captari.

One thought on “Spectacol „olimpic” la judeţene

  • E un lucru superb sa auzi si sa vezi ca cineva an aceste vremuri grele pt noi toti,socioeconomic,in acest colt de lume ,,HUNEDOARA,,Antrenori a doua cluburi de box constructorul hunedoara si siderurgica hunedoara,lupta si reusesc sa ne incinte cu bucurie ca inca se mai nasc din munca dumnealor campioni adevarati,ai sportului cu manusi ,,EL BOXEO,,MULT SUCCES IN CONTINUARE cu respect ALIN POABAR arbitru de box in federatia madriliana MADRID

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura