Spărgătorii caselor de pariuri au fost prinşi în Gorj

Maximilian Gânju

Trei tineri din judeţul Hunedoara au fost prinşi de poliţişti după ce au spart o casă de pariuri din municipiul Târgu-Jiu, de unde au furat 16.000 de lei. Suspecţii sunt bănuiţi că au spart şi două case de pariuri din cartierul Aeroport – Petroşani, dar ar fi avut şi o tentativă la o unitate asemănătoare din Petrila. Aceştia n-ar fi negat în faţa anchetatorilor când au fost întrebaţi de „loviturile“ din Valea Jiului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Miruna Prejbeanu, cei trei suspecţi au acţionat în noaptea de miercuri spre joi. Indivizii erau echipaţi cu cagule pe faţă şi au spart cu un baros uşa casei de pariuri, dar zgomotul a atras atenţia unui poliţist care locuia în apropiere. Angajatul IPJ Gorj şi-a alertat colegii. Intraţi în incinta casei de pariuri, tâlharii au spart cu barosul şi seiful unităţii, de unde au furat 16.000 de lei. Hoţii au ieşit afară, s-au urcat în autoturismul cu care veniseră, cu gândul să dispară rapid de la locul jafului. Dar, văzând că sunt urmăriţi de poliţişti, au sărit din autoturism şi au încercat să dispară. Vrând să scape de probele care-i incriminau, hoţii au aruncat banii furaţi, sub o maşină, însă aceştia au fost recuperaţi de oamenii legii.
La percheziţia făcută în maşina hoţilor au fost găsite mănuşi şi cagule, precum şi sistemul video de supraveghere pe care aceştia l-au furat din casa de pariuri.
„În cursul nopţii, în jurul orei 2:00, trei tineri de 26, 27 şi 34 de ani, din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, au pătruns în sediul unei case de pariuri, de pe Strada 1 Decembrie 1918, din Târgu-Jiu, de unde au sustras 16.000 de lei. Aceştia au fost prinşi de poliţişti la scurt timp după comiterea faptei şi conduşi la sediul poliţiei“, a precizat purtătoarea de cuvânt de la IPJ Gorj. Cei trei tineri sunt bănuiţi că ar fi autorii a două spargeri comise zilele trecute în Petroşani, în cartierul Aeroport. Şi aici, hoţii au acţionat la fel, pe timp de noapte, cu feţe acoperite cu cagule, şi prin forţarea uşilor de acces au reuşit să fure aproape 12.000 de lei.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.