Sorin Marica: Nu plec din Pro România

Sorina Popa

Ieri, s-a reunit Biroul Executiv al Pro România pentru a discuta raportul Grupului de lucru privind fuziunea cu ALDE. Conform concluziilor prezentate în urma discuţiilor cu reprezentanţii ALDE, BEx a decis convocarea Congresului Naţional Extraordinar pentru întreruperea demersurilor de fuziune a celor două formaţiuni politice.
Acceptând şi respectând diferenţele doc­trinare şi de viziune, Pro România şi ALDE se vor concentra să reprezinte cât mai fidel in­te­resul electoratului propriu. Cele două partide îşi vor continua eforturile şi lupta pentru apă­rarea celor loviţi deopotrivă de criză şi de actuala guvernare.
Congresul Pro România va avea loc pe data de 26 februarie şi se va desfăşura online.
Liderul Pro România din judeţ, Sorin Marica (foto), a declarat că aleşii locali din judeţ care au candidat pe listele ALDE, dar ulterior au trecut la Pro România, având în vedere că partidele au fost pe punctul de a fuziona, trebuie să se întoarcă în ALDE, în caz contrar pierzându-şi mandatul.
„Ceilalţi membri, care nu sunt aleşi locali, pot rămâne în Pro România, dacă doresc acest lucru. În judeţ, ALDE are 20 de aleşi locali, iar noi Pro România 60”,a spus fostul parlamentar Sorin Marica. “Rămân în Pro România, nu plec de aici”, a adăugat Marica.
El a mai spus că, după ce va fi finalizat noul statut al partidului, vor fi organizate alegeri de la comune până la municipiile reşedinţă de judeţ. Organizaţie judeţeană Hunedoara a Pro România este condusă în prezent de trioul Dorin Gligor, Sorin Marica şi Emil Rîşteiu.

One thought on “Sorin Marica: Nu plec din Pro România

  • 27 ianuarie 2021 la 10:11
    Permalink

    unde sa pleci ? Nu ai unde sa pleci decat la oi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare