Sorin Marica: Nici o secundă nu m-am îndoit de şansa mea!

  Sorina Popa

Sorin Marica (foto), încă primar al comunei Sălaşu de Sus, a câştigat postul de deputat în Colegiul Uninominal nr.3 Haţeg, într-o zonă considerată a fi fieful liberalilor. Victoria este, deci, cu atât mai mare pentru social-democraţii din judeţ, cu cât PNL părea a fi  inexpugnabil în acest colegiu.  

„Sunt extrem de bucuros de victorie. A fost o muncă în echipă şi le mulţumesc tuturor colegilor, inclusiv conducerii organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD. Deşi cei mai mulţi colegi, primari liberali ai localităţilor din acest colegiu, mi-au spus înainte de alegeri că, în orice variantă, eu nu eram dat drept învingător, iată că am învins. Trebuie să vă spun că nici o secundă nu m-am îndoit de şansa mea. Dacă aveam o reţinere cât de mică, nu aş fi intrat în luptă. Ştiam că sunt susţinut de o echipă puternică, şi mai ştiam că oamenii din Ţara Haţegului care mă cunosc mă apreciază pentru ce am făcut în comuna mea de când sunt primar. A fost, totuşi, o luptă puternică. Dar cu atât succesul este mai dulce, având în vedere şi faptul că le-am luat postul de deputat liberalilor, tocmai în fieful lor”, a declarat Sorin Marica, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Sorin Marica se află la cel de-al patrulea mandat de primar al comunei Sălaşu de Sus, fiind vechi membru PSD. Potrivit prefectului de Hunedoara, în urma unei hotărâri de guvern, se va anunţa data la care se vor organiza alegeri locale parţiale pentru postul de primar al comunei Sălaşu de Sus, vacantat după ce Sorin Marica v-a prelua funcţia de deputat în Colegiul nr.3 Haţeg.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

16 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

16 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

16 ore ago