Şoferiţă beată „înfiptă” într-o maşină parcată

O femeie care s-a urcat la volanul maşinii, deşi se afla în stare de ebrietate, n-a mai putut ţine drumul drept din cauza alcoolului. A intrat cu autoturismul direct într-o maşină parcată pe marginea dru­mului.
Ea a scăpat nevătămată în urma im­pac­tului şi din fericire, în autoturismul parcat pe marginea drumului nu se afla nimeni. Potrivit poliţiştilor, accidentul rutier soldat doar cu pagube materiale a avut loc pe un drum public din localitatea Sântandrei. ”La fata locului s-a deplasat o patrulă de sigu­ranţă publică, în urma cercetărilor poliţiştii stabilind că evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, ci doar cu avarierea celor două autoturisme implicate. Cel condus de o femeie în vârstă de 42 ani, din Bârcea Mare şi un autoturism parcat pe marginea drumului public”, a informat IPJ Hunedoara.
În urma testării cu aparatul etilotest a conducătoarei autoturismului, a rezultat o concentraţie de 0,62 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Femeia este cercetată penal pentru conducere în stare de ebrietate. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare