Socol, director plin, Borungel, adjunctã

Social-democratul Marcel Socol şi-a preluat, ieri, mandatul de director executiv al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) Hunedoara, după ce a fost numit pe post printr-un ordin al şefului instituţiei de la Bucureşti.
Deşi pe funcţia de director adjunct se afla tot un social-democrat, Mihai Bărcan, acesta a fost înlocuit cu Veronica Borungel (foto) (PDL), cea care a condus APIA Hunedoara până ieri. Bărcan se va întoarce pe postul de dinainte de fi director, acela de consilier superior, el fiind temporar pe funcţia de director executiv adjunct. Laurenţiu Nistor, liderul PSD din judeţ, susţine că, deocamdată, posturile de adjuncţi nu au fost negociate în USL. „Până vom avea negocierile în USL în legătură cu aceste posturi, lucrurile rămân aşa. Deocamdată, avem directorul executiv la APIA Hunedoara”, susţine Nistor. Veronica Borungel a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că ea a fost numită pe noua funcţie de către Gheorghe Benu, directorul general al APIA, fără să mai fie nevoită să susţină un concurs pentru asta. Se pare că postul de adjunct a fost negociat direct la Bucureşti. (S. Popa)

Un gând despre „Socol, director plin, Borungel, adjunctã”

  1. Daca asta este directoare,atunci este clar ca si porcul zboara.Ce are ospataria cu agricultura.Agricultura este altceva decit coceanul,coceanul de porumb,nu va ginditi la ce trebuie.Dar de fapt in tara asta esti bun daca esti troglodit,supus si de servici la orice ora.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.