Social-democraţii hunedoreni şi-au finalizat listele pentru Parlament. Nistor deschide lista la Camera Deputaţilor

Sorina Popa

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), s-a decis. Merge la Camera Deputaţilor. El este primul pe lista pentru Camera Deputaţilor, urmând să obţină un al treilea mandat de parlamentar.
Lista este completată în ordine de deputatul Natalia Intotero, Ilie Toma, directorul de la Casa Judeţeană de Pensii, Sorin Marica, primarul comunei Sălaşu de Sus, Radu Barb, secretarul executiv al PSD Hunedoara, Cristian Merişanu, viceprimarul de la Vulcan, Alin Ţambă, viceprimarul municipiului Orăştie, şi Dacian Ciodaru, liderul organizaţiei judeţene de tineret a PSD.
La Senat, primarul din Lupeni, Cristian Resmeriţă, deschide lista PSD Hunedoara, pe locul al doilea este Viorel Sălan, fostul şef al jandarmilor hunedoreni, pe trei Marius Heljiu, lector universitar la Petroşani, pe locul al patrulea Valeria Filimon, director SAJ Hunedoara, iar pe cinci Puiu Badea, directorul Hidroserv Haţeg.
Laurenţiu Nistor a declarat că Viorel Sălan s-a pensionat în 1 septembrie, iar în 15 septembrie s-a înscris în PSD. Social-democraţii susţin că este un mare câştig pentru ei intrarea lui Sălan în partid. Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara are 15 zile la dispoziţie, după aflarea rezultatelor de la alegerile generale, să aleagă pe ce post rămâne. Este clar că el va merge în Parlament, iar la judeţ va trebui ales un nou preşedinte, mai mult ca sigur tot din rândul consilierilor judeţeni social-democraţi, care deţin majoritatea în legislativul judeţean.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Mult succes.Electoratul trebuie sa știe că acești oameni reprezinta un viitor mai bun pentru noi toți.

  • PSD- ul are oameni de valoare și de calitate. Pnl- istii au doar scusuri si de aceea sunt invidioși. PSD-ul va câștiga din nou! Românii vor vota cu siguranță PSD, vor vota valorile!

  • Haha
    A confirmat ce?
    Jumate din perioada a fost in concediu medical si sa-si rezolve problemele pe la Bucuresti.
    Mai prin campanie in adidasi.
    Printre ele a numit o asistenta manager la un spital judetean si un cantaret la o agentie de dezvoltare.

    Ce a confirmat?

  • Moromete, invidia si răutatea te omoară! A umbla încălțat în adidași nu e nimic ieșit din comun, așa umblă încălțat un om normal. De ce nu spui nimic de pantofii scofalciti pe care-l poartă DUAMNA voastră care s- a zbătut sa fie prima pe lista senatorilor că știe că " hunedorenii ei" nu o vor mai vota.

  • Cand esti pus, sa postezi de cei care au carmuit judetul atatia ani si nu au facut treaba, normal ca nu observi ce se realizeaza. Dar mai vorbim.

  • Rautati gratuite, Moromete! Te-a platit PNL-ul sa postezi?! Adidasi merg ok cu camasa si sacou. E casual! Inclusiv ceasul de haur cu mainile in buzunar sunt la moda. Mai ales pe scena, manca-ti-as. Asa ca nu te mai lua de cocalarul nostru de Soimus ca te pictam in vreo biserica!

  • Domnule Moromete(sau care este numele real) vad ca sunteti tare iritat de ceea ce poate sa faca PSD-ul si va cam "tremura" in pantaloni de ati ajuns sa aruncati cu atacuri asupra unor oameni care au facut si cu siguranta vor face ceva pentru Hunedoara.

  • Succes domnilor in alegerile parlamentare. Trebuie sa arati tuturor ca se inseala cand arunca cu aceste acuzatii si aceste injurii de prost gust. Inchidetile gura si castigati alegerile. Pentru noi hunedorenii, pentru ca judetul Hunedoara sa devina din nou ceea ce a fost.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

20 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

20 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

20 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

20 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

20 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

20 de ore ago