Situaţie nemaiîntâlnită în Consiliul Local Deva, Marian Muntean, propus viceprimar şi de PSD şi de PNL

  Volodia Macovei

Astăzi, în şedinţa ordinară a Consiliului Local Deva, se anunţă un mare tărăboi. Astfel, conform dorinţei noii alianţe PNL-PDL, se va încerca schimbarea viceprimarului social-democrat, Ovidiu Moş.

Lucrurile nu sunt, însă, deloc simple, pentru că, în scopul contracarării atacului „de dreapta”, a intervenit o surpriză. Astfel, consilierii locali deveni vor avea de decis în două hotărâri cu ţintă conducerea Primăriei. Pe de-o parte, aşa cum precizam, alianţa PNL-PDL se pare că va propune schimbarea social-democratului Ovidiu Moş cu consilierul PP-DD Marian Muntean (foto), iar PSD va propune schimbarea viceprimarului liberal Marius Surgent… tot cu Marian Muntean. O situaţie cel puţin bizară, care anunţă un adevărat scandal în Consiliul Local Deva.
Aritmetic judecând, PNL-PDL-PNŢCD-PC adună 10 voturi în Consiliul Local, iar PSD-UNPR-UDMR au nouă voturi. Balanţa o va înclina PP-DD, cu cele două voturi pe care le are. O altă surpriză poate veni din votul „câş” al unor consilieri UNPR – am văzut deja cum s-au comportat în Consiliul Judeţean şi ştim că nu prea respectă alianţa cu PSD. Potrivit unor surse, se pare că trei aleşi locali ai UNPR vor trăda.
Contactat de MESAGERUL HUNEDOREAN, Marian Muntean, cel care se află într-o situaţie unică, nemaiîntâlnită până acum, a declarat că nu este interesat de avantaje personale şi va da votul strict în interesul organizaţiei judeţene Hunedoara a PP-DD.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • ce dracu mai e si politica asta decit un nesfirsit lant de tradari si compromisuri, Marginean iesea primar fara sprijinul psd la sfintul asteapta

  • Doar se schimba derbedeii intre.
    Sau aveti pareri mai bune despre soferul Surgent sau turnatorul Mos?

  • Corect, iar Marian Muntean tot șofer este. Vorba aceea: oameni buni, oameni răi și...șoferi !

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

8 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

8 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

8 ore ago