Situaţia infecţiilor cu COVID-19 în judeţ şi la nivel naţional, în 2 iunie 2020

2 iunie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Ultima Ora

De la începutul monitorizării, şi până ieri, marţi, 2 iunie, în judeţul Hunedoara 633 de persoane au fost confirmate pozitiv cu coronavirus.
Din acestea, 73 de persoane au decedat, iar 538 s-au vindecat. În carantină se află 15 de persoane, iar 1.201 au ieşit din carantină. În izolare se află 1.597 de persoane şi 7.619 au ieşit din izolare. Internate sunt 38 de persoane.
Poliţiştii hunedoreni au acţionat în sistem integrat alături de jandarmi, militari, poliţişti locali şi alte forţe ale M.A.I. Aceştia au fost prezenţi în teren pentru prevenirea şi combaterea criminalităţii şi pentru a se asigura că cetăţenii respectă prevederile Ordonanţelor Militare.
Până ieri, 2 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.517 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.526 au fost declarate vindecate şi externate.
Totodată, până acum, 1.279 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călăraşi, Maramureş şi Olt, au decedat.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 119 de noi cazuri de îmbolnăviri. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 166 de pacienţi.
La nivel naţional, în carantină instituţionalizată sunt 2.333 de persoane. Alte 90.103 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 448.813 de teste.
Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55 din 15.05.2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, poliţiştii şi jandarmii au aplicat, în ultimele 24 de ore, 151 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 105.000 de lei.
(Biroul de presă al Prefecturii Hunedoara)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedorean spune:

    Oare unde-i adevarul,ieri si alaltaieri erau 636 cazuri covid,azi avem 633?! Cineva ori e prost ori isi bate joc de noi!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Insemex Petroşani: activitate cu măsuri de prevenţie

După ce în perioada stării de urgenţă activitatea specialiştilor de la Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Securitate Minieră...

Mii de vizitatori la Zoo Hunedoara şi Castelul Corvinilor

Peste 1.400 de vizitatori au trecut pragul Grădinii Zoologice, de Ziua Internaţională a Copilului. La Castelul Corvinilor au fost 868...

După trei luni de pauză, devenii au mers buluc la Policlinică

Redeschiderea Policlinicii din Deva a readus în prim plan o problemă cu care se confruntă cei care apelează la serviciile...

Închide