Situatia infecţiilor cu coronavirus în judeţ şi la nivel naţional

9 aprilie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Ultima Ora

Joi, 9 aprilie în judeţul Hunedoara 391 de persoane se aflau în carantină, iar 143 de persoane figurau ca ieşite din carantină. De asemenea, 2.730 de persoane se aflau în izolare, iar 2107 au ieşit din izolare. În judeţ, de la începutul monitorizării sunt până joi erau confirmate 212 cazuri de persoane infectate cu coronavirus , din care 30 sunt vindecate.
Pe teritoriul României, au fost confirmate pînă joi, 9 aprilie, 5.202 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 647 au fost declarate vindecate şi externate.
Totodată, până acum, 229 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov şi Mehedinţi, au decedat.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 441 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 178 de pacienţi.
Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 25.586 de persoane. Alte 87.400 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 51.802 de teste. (Biroul de presă al Prefecturii Hunedoara)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. De vazut spune:

    https://www.cotidianul.ro/se-repeta-situatia-de-la-spitalul-deva-si-la-orastie/

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Descoperire bizară a salvamontiştilor: echipamente de campare părăsite în munte! Ce s-a întâmplat cu turiştii, proprietarii acestora?

Salvatorii montani au făcut o descoperire cel puţin stranie în Munţii Căpăţânii. Echipamentele montane ale unor turişti au fost abandonate,...

Îndrumări ale Cancelariei Sfântului Sinod, aprobate de Patriarhul României, privind slujbele de Florii, din Săptămâna Mare şi de Sfintele Paşti, în condiţiile stării de urgenţă

Întrucât slujbele de Florii, slujbele din Săptămâna Mare (a Sfintelor Pătimiri) şi de Sfintele Paşti vor fi săvârşite anul acesta...

Bulina neagră, 10.04.2020

Silviu Didilescu, fost manager al Spitalului Judeţean Deva Pentru că, după ce a acceptat să fie numit manager al spitalului...

Închide