Categories: Sport

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Australian Open

Arena Rod Laver de la Melbourne, unde se desfăşoară ediţia din acest an a turneului de mare şlem Australian Open, a găzduit ieri meciul (consideraţ de tehnicieni drept o revanşă) dintre Simona Halep şi Iga Swiatek, partida fiind aşteptată cu mult interes de fanii celor două sportive.
După două întâlniri care au mers într-un singur sens (2-0 pentru Swiatek), partida de la Melbourne a început sub semnul echi­librului şi a fost câştigată în final de Simona Halep cu scorul de 3-6, 6-1,6-4, după o evoluţie excelentă a sportivei din România, care s-a calificat astfel în sferturile de finală la turneul australian.
Următoarea adversară a lui Simona Halep va fi Serena Williams, care a trecut în trei seturi, 6-4, 2-6, 6-4, de belarusa Arina Saba­lenka (7 WTA, favorită nr. 7). Williams a reu­şit 9 aşi pe parcursul meciului, faţă de 4 ai adversarei sale, dar a comis şi 8 duble greşeli, belarusa făcând doar 4.
Într-un alt meci interesant japoneza Naomi Osaka, învingătoare în meciul cu spaniola Garbine Muguruza (14 WTA, favorită nr. 14), cu scorul de 4-6, 6-4, 7-5, o va întâlni pe Su-Wei Hsieh (Taiwan,35 ani), care a produs o mare surpriză după ce, a trecut de cehoaica Marketa Vondrousova (20 WTA, favorită nr. 19) în două seturi, 6-4, 6-2.
Se anunţă de pe acum un meci dificil pen­tru Simona Halep, care va încerca să treacă de veterana Serena Williams, pentru a acede în semifinalele de la turneul aus­tra­lian.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

10 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

10 ore ago