Simona Halep, înscrisă la Roland Garros

3 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Simona Halep (foto) a anunţat că va participa la turneul de tenis de la Roland Garros, iar organizatorii francezi au anunţat miercuri lista participanţilor la French Open, care va avea loc între 27 septembrie şi 11 octombrie.
Pe lângă Simona Halep (locul 2 WTA), la turneul parizian s-au înscris şi Irina Begu, Sorana Cîrstea, Patricia Ţig, Ana Bogdan, dar şi canadianca de origine română, Bianca Andreescu. După revenirea pe terenul de joc, Simona Halep a câştigat turneul de la Praga şi trage tare pentru a fi în formă la French Open. A sărit peste US Open şi se pre­gă­teşte la Bucureşti.
Franţa trece prin momente cumplite din cauza pandemiei de coronavirus, iar veştile nu sunt tocmai bune. Presa din Hexagon a vorbit chiar şi despre riscul anulării turneului pentru acest an.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
România debutează în Liga Naţiunilor la fotbal

În această seară, de la ora 21.45, naţionala de fotbal a României va debuta în noua stagiune a Ligii Naţiunilor...

Fotbal. S-au stabilit seriile din Liga a III-a şi programul turului

Comitetul de urgenţă al FRF a aprobat în şedinţa din 3 sep­tem­brie componenţa seriilor Ligii 3, pentru ediţia 2020/2021. De...

Cămin pentru persoane vârstnice şi oameni fără adăpost, la Deva

Am făcut încă un pas important pentru ca vârstnicii noştri să aibă o bătrâneţe liniştită. Ministerul Educaţiei şi Cercetării a...

Închide