Categories: Sport

Şicane între prieteni

Relaţia amicală dintre Marian Muntean şi Gheorghe Tadici a fost făcută ţăndări la partida directă dintre Cetate Deva şi HC Zalău, scor 15-22. Finanţatorul grupării devene susţine că fostul antrenor al naţionalei a fost sprijinit de arbitraj, iar Tadici îl acuză pe Muntean de întreruperea intenţionată a iluminatului în sală.

Cine a stins lumina?

Partida disputată marţi seara la Deva a fost una cu scântei. Oficialii de la Cetate au contestat aproape în permanenţă  arbitrajul cuplului Eremia-Drăganescu. În minutul 54, la scorul 13-20, după eliminarea pentru două minute a lui Marian Muntean, o parte dintre neoanele sălii s-a stins. Arbitrii au oprit partida şi au cerut remedierea defecţiunii, care a fost rezolvată la limita regulamentului. În replică, reprezentanţii HC Zalău susţin că întreruperea iluminatului s-a făcut intenţionat.

„Să se termine Era Tadici”

Marian Muntean, finantatorul de la Cetate Deva, i-a atacat dur, la final, pe Gheorghe Tadici şi pe arbitrii partidei. „Cinci săptămâni dacă jucam şi tot nu puteam să câştig cu HC Zalău, deşi e o echipă mediocră, ţinută în viaţă de Tadici. Asemenea jaf şi arbitraj ostil n-am avut la Deva de când sunt în handbal. Eu sper să se termine odată şi Era Tadici cu arbitraje părtinitoare. Cei doi arbitri s-au înclinat ca ghiocelul în faţa lui Tadici. Oriunde în România, joc cu Zalăul, dar cu arbitraj corect, şi cred că Deva poate învinge”, a spus Muntean.

„Am condus categoric jocul”

Gheorghe Tadici, manager la HC Zalău, susţine că jocul a fost la discreţia echipei sale şi îl acuză pe Muntean de întreruperea intenţionată a iluminatului în sală. „Am condus meciul de o manieră categorică. Diferenţa mare de scor şi faptul că golghetera lor, Carmen Cartaş, a marcat doar două goluri spune totul. Mi s-a semnalat de către şeful sălii, care s-a uitat pe înregistrările video că soţul unei jucătoare de la Deva a stins luminile în sală în minutul 54. Mi se pare o chestie anormală. Mai multe vor spune arbitrii în raportul de joc”, a declarat Tadici. (C. Marinuţ)

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago