Şi victorie, şi lecţii jucătorilor

8 aprilie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

CFR Simeria a obţinut primul succes din retur, 1-0 cu CS Ineu, în condiţiile în care Păcurar şi Făgărăşanu, doi dintre foştii titulari, au fost lăsaţi în afara lotului, pentru a-şi băga minţile în cap.

Şi-au făcut singuri viaţa grea

Un meci pe care se aşteptau să-l câştige la masa verde, prin neprezentarea adversarilor sau lejer, în faţa unei echipe de juniori, s-a dovedit extrem de complicat pentru CFR Simeria. CS Ineu şi-a rezolvat problemele interne legate de restanţele financiare şi s-a prezentat la Simeria cu gândul de a-şi vinde cât mai scump pielea. Şi cum nici feroviarii nu erau suficient „montaţi” pentru joc, soarta partidei s-a decis abia pe final, după ce trupa antrenată de Mirel Biriş a trecut prin mari emoţii. Unicul gol a fost marcat de fundaşul Ionuţ Buta (min. 84) cu un vole din careu, după un corner executat de Vişan. „Băieţii i-au tratat pe adversari la preţ de matineu în prima repriză, iar oaspeţii au avut o bară şi alte două ocazii clare. E drept că şi noi am ratat şase – şapte mari ocazii, deşi lucrăm foarte atent la antrenamente faza de finalizare. Golul care a făcut dreptate a fost reuşit de Ionuţ Buta, pe final”, a spus Mirel Biriş, antrenorul CFR-ului.

„Palme” fotbaliştilor

Tehnicianul feroviarilor e mulţumit de rezultat, mai ales că golgeterii Dăscălescu şi Păduraru au fost accidentaţi, iar Făgărăşanu şi Păcurar au fost lăsaţi în afara lotului, pentru a-şi băga minţile în cap. „S-a simţit lipsa lui Dăscălescu din atac. Pe Păcurar am considerat că e mai bine să nu-l includ în lot, pentru a-i da timp să mediteze la situaţia sa. Iar pe Făgărăşanu l-am trimis la echipa secundă, din cauza dezinteresului prelungit. Nu s-a prezentat la meciul echipei secunde din Liga a V-a, iar acum va face şi pregătirea cu echipa a doua, ca să îşi bage minţile în cap”, a spus Mirel Biriş.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deva, capitala ciclismului

Oraşul de la poalele Cetăţii a fost ales de Federaţia Română de Ciclism ca loc de start pentru ediţia a...

Dosarul „Petrila“ se decide la Înalta Curte

Doi dintre cei trei inculpaţi care sunt judecaţi în dosarul celor două explozii care s-au produs în 15 noiembrie 2008...

Adăpostul de câini din Sântuhalm riscă să se desfiinţeze

Direcţia Sanitar-Veterinară ameninţă cu ridicarea autorizaţiei de funcţionare a adăpostului de câini de la Sântuhalm, dacă Primăria Deva nu va...

Închide