Categories: Comunitate

Şi hunedorenii vizează lozul cel mare la Loto

Cristina Ghenea

Agenţiile Loto din judeţ prevăd că începând de azi şi până sâmbătă seară, mii de hunedoreni se vor înghesui să-şi încerce norocul la lozul cel mare. Asta, deoarece reportul depăşeşte nouă milioane de euro şi, mai mult, în duminica Paştelui, şansele celor care joacă la Loto 6/49 sunt duble, extragerea principală fiind suplimentată de încă o extragere.
„În fiecare an, în perioada sărbătorilor, hunedorenii joacă mai mult decât de obicei. Toată lumea speră să câştige şi deja, în primele zile ale acestei săptămâni, numărul jucătorilor a fost dublu faţă de cel de la începutul săptămânilor trecute. Dar, cu siguranţă, el se va tripla, spre weekend. Prin urmare, credem că în toate agenţiile va fi aglomeraţie mare şi până sâmbătă seară, cei care doresc să-şi încerce norocul vor avea de aşteptat la cozi”, a declarat lucrătoarea unei unei agenţii Loto din Deva. După extragerea de duminică, 17 aprilie, reportul la categoria întâi a ajuns la 37.729.735,69 lei. Suma a atins acestă valoare, deoarece, de la sfârşitul lunii noiembrie 2010, potul cel mare nu a mai fost câştigat.
Loteria Română a anulat extragerea de astăzi, aceasta urmând să fie folosită ca extragere suplimentară, la 24 aprilie, în duminica Paştelui. Deci, în cazul în care la extragerea principală nu vor fi câştigători la premiul cel mare (categoria I), suma respectivă se va reporta la tragerea suplimentară, la care se vor mai adăuga încă 500.000 de lei. De precizat că la această tragere suplimentară, jucătorii vor participa cu acelaşi bilet luat pentru cea principală.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

2 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

2 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

2 ore ago