Şi fără permis, şi cu lemnele fără acte

8 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat din Petroşani s-a gândit să-şi facă aprovizionarea cu lemn de foc pentru iarnă şi a luat o camionetă pentru a-şi duce lemnul acasă, deşi nu avea permis.
Poliţiştii Biroului Rutier din Petroşani l-au descoperit în timp ce efectuau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu. La controlul documentelor, oamenii legii au stabilit că bărbatul de 49 de ani nu are permis de con­ducere, dar nici acte pe lemnul trans­por­tat. ”Acesta a transportat fără acte de pro­ve­ni­enţă cantitatea de 2,72 mc material lem­nos esenţă fag, fapt pentru care a fost sanc­ţio­nat contravenţional conform Legii 171/ 2010, dis­punându-se confiscarea materia­lu­lui lem­nos care a fost predat în custodie la Ocolul Sil­vic”, a informat IPJ Hunedoara. Pe numele băr­ba­tului a fost deschis şi un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul fără permis. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tânăr mort într-un accident la Luncoiu de Sus

Un accident rutier, produs pe raza loca­lităţii Luncoiu de Sus, în urma căruia un tânăr de 28 de ani, din...

Declararea şi plata obligaţiilor bugetare – prorogarea unor termene

În temeiul prevederilor Ordonanţei de ur­genţă a Guvernului nr. 99/2020 din 25 iunie 2020 privind unele măsuri fiscale, modifi­ca­rea unor...

Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor. Hunedoara, din nou puternică! Mai mult ca oricând, sistemul de sănătate!

Hunedoara este în acest moment pe un drum al schimbării în bine. Programul PSD din perioada 2016-2020 a fost unul...

Închide