Si-a tãiat tabla de sub picioare

15 iulie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

03 Smurd 25.07.2006 (194)

Dan Terteci

Un tânăr de 20 de ani a ajuns în stare gravă la spitalul din Hunedoara după ce a căzut de la peste 10 metri înălţime. În timp ce lucra la dezafectarea unei hale din incinta fostei platforme siderurgice, acesta s-a dezechilibrat şi a căzut în gol după ce bucata de tablă pe care se sprijinea s-a desprins de scheletul metalic pe care era prinsă.

Efectua lucrări de dezafectare
Imediat după apelul la 112, la faţa locului au ajuns echipajele SMURD şi al Ambulanţei. După stabilizarea hemodinamică, victima a fost transportată la spitalul din Hunedoara cu fracturi la umărul stâng şi la nivelul bazinului şi cu un politraumatism toraco-abdominal. O echipă medicală complexă a intrat imediat în sala de operaţii pentru a încerca să salveze viaţa tânărului. Bărbatul lucra pentru o firmă care executa lucrări de dezafectare a halelor scoase din uz de pe fosta platformă siderurgică. Organele de anchetă au demarat cercetările pentru a se stabili circumstanţele producerii evenimentului. Dacă va scăpa cu viaţă, hunedoreanul de 20 de ani se poate considera norocos. El a căzut la mică distanţă de o bară metalică înfiptă în pământ, care l-ar fi omorât pe loc dacă se lovea de ea.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Retezatul, minune a lumii

Ştiţi, îmi este indiferent dacă Retezatul va deveni minune a lumii sau nu. La prima vedere, pare egoist, dar dacă...

Stiri

Lovit de maşină, după ce a tâlhărit o bătrână Un devean a ajuns în stare gravă la spital după ce...

Sindicalişti de la Bârcea, la miting la Bucureşti

Mai mulţi angajaţi ai Penitenciarului Bârcea Mare vor lua parte, astăzi, la mitingul de protest organizat în Bucureşti de sindicatele...

Închide