Şi-a ascuns o mică avere în maşina de spălat

Un bărbat din Vulcan a rămas fără 90.000 de lei, bani pe care îi ascunsese în cuva maşinii de spălat. Omul şi-a invitat prietenii la chef, iar unul dintre ei l-a lăsat fără bani.
„Poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat din mu­nicipiul Vulcan cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu alţi doi bărbaţi şi cu două femei, au consumat îm­pre­ună băuturi alcoolice, iar după ceva timp, pro­fitând de neatenţia lui, una dintre per­soa­nele în cauză i-a sustras 90.000 lei (suma ce se afla ascunsă în interiorul maşinii de spălat).
În urma activităţilor investigative, poliţiştii hu­nedoreni au identificat un bărbat de 47 de ani, din Vulcan bănuit de comiterea infrac­ţi­unii sesizate, faţă de care a fost luată mă­sura preventivă a arestării, pentru 30 de zile”, a informat IPJ Hunedoara. Suspectul, Nico­lae Varga, a mai avut un complice. Acesta a fost prins la un punct de trecere al frontierei. Individul de 35 de ani, din municipiul Vulcan, a încercat să se sustragă urmăriri penale intenţionând să părăsească teritoriul ţării.
În urma administrării probatoriului, faţă de a­cesta din urmă poliţiştii au luat măsura re­ţinerii pe o perioadă de 24 ore, pentru să­vâr­şirea infracţiunii de complicitate la infrac­ţiu­nea de furt calificat. Asupra bărbatului de 35 de ani, cu ocazia controlului, au fost găsiţi 4.750 de euro. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Curăţenie” de hoţi la Geoagiu

Cei cinci sunt cercetaţi pentru infracţiuni de furt ori loviri şi alte violenţe. Pe numele lor erau emise mandate de

Protest pentru salarii

Minerii de la exploatarea de cărbune Vul­can au refuzat să intre, vineri, în subteran, la schimbul I, din cauză că

Acţiune de amploare a poliţiştilor

Vizate au fost două municipii din Valea Jiului, Petroşani şi Lupeni, iar poliţiştii au că­u­tat suspecţii unor infracţiuni de furt

Închide