Categories: Eveniment

Serghei Gorbunov, judecat la Alba

Cristina Ghenea

Serghei Gorbunov (foto) s-a aflat ieri la Curtea de Apel Alba Iulia, unde se judecă recursul formulat de acesta în dosarul de tâlhărie de la Deva. La primul termen de judecată, magistraţii au admis cererea formulată de basarabean şi au dispus amânarea procesului.

După ce, în anul 2003, l-a jefuit pe administratorul unei case de schimb valutar din Deva, cetăţeanul din Republica Moldova a fost condamnat de magistraţii hunedoreni la 13 ani de închisoare cu executare. De asemenea, instanţa a mai dispus şi obligaţia de a plăti daune materiale de 50.000 de lei şi daune morale de 8.000 de lei. La această pedeapsă se adaugă alţi trei ani de închisoare, ca urmare a contopirii pedepsei cu condamnările pe care Gorbunov le-a primit în trecut, pentru comiterea unor tentative de omor. Basarabeanul va avea în total de executat 16 ani de închisoare, după care urmează să fie expulzat de pe teritoriul României.
Împotrivindu-se hotărârii instanţei, Serghei Gorbunov a declarat recurs. „Astăzi (n.r. ieri), magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au decis amânarea judecării cauzei pentru 11 octombrie, după ce inculpatul a solicitat timp pentru angajarea unui apărător şi studierea dosarului”, a declarat Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

15 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

15 ore ago