Categories: Actualitate

Septuagenar hăituit de poliţiştii locali

Maximilian Gânju

Pentru că a refuzat să se legitimeze în faţa a doi agenţi ai Poliţiei Locale Petroşani, un bătrân de 73 de ani, taximetrist (în foto), a fost alergat prin tot oraşul. Iar după ce l-au încolţit, agenţii au vrut să-l încătuşeze. Totul, din cauză că a oprit într-un loc nepermis, pentru a lăsa o femeie cu handicap mai aproape de trotuar.  
Scene incredibile în faţa a zeci de localnici au avut loc în plin centrul municipiului Petroşani. Doi agenţi din cadrul Poliţiei Locale Petroşani s-au pus pe tras un bătrân dintr-o maşină, fluturând cătuşele, doar pentru că omul n-a vrut să se legitimeze. Bătrânul de 73 de ani este taximetrist şi a oprit într-o zonă unde acest lucru nu este permis. S-a gândit că i-ar fi mai uşor clientei pe care o avea în maşină să ajungă la trotuar, o femeie care se deplasa foarte greu, din cauza unui handicap la picior. Taximetristul a fost văzut de echipajul Poliţiei Locale, care a plecat imediat în urmărirea lui şi când bărbatul a ajuns în staţia de taxi, agenţii au tăbărât pe el. I-au cerut să se legitimeze, iar omul a refuzat. Aşa că poliţiştii locali au încercat să-l scoată cu forţa din maşină şi să-l încătuşeze. Bărbatul a sunat la 112 şi a cerut ajutor Poliţiei Petroşani, iar echipajul sosit la faţa locului l-a salvat de cei doi agenţi ai Poliţiei Locale.
Primarul Petroşaniului, Tiberiu Iacob Ridzi, a cerut superiorilor Poliţiei Locale să-l informeze despre incident, pentru a vedea dacă agenţii au făcut abuz. Cert este că localnicii care au asistat la scenele în care bătrânul de 73 de ani este hăituit de cei doi zdrahoni şi-au făcut deja o impresie despre cât de corect şi cu tact au acţionat poliţiştii locali. Acest incident nu este unul singular şi el amplifică în ochii oamenilor imaginea proastă a acestei instituţii. De la agenţi care maltratau animale în văzul lumii, dormeau în post şi până la poliţişti locali care au coordonat cea mai mare reţea de trafic de ketamină, toate aceste fapte conturează o imagine care nu este deloc favorabilă administraţiei publice locale.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago