Senatorul Haralambie Vochiţoiu a ajuns la vârful grupului parlamentar social-democrat

Volodia Macovei

Deşi abia a intrat în UNPR şi în grupul parlamentar social-democrat din Senat, Haralambie Vochiţoiu (foto) a primit poziţia de vicelider al grupului. Senatorul hunedorean consideră că această numire este o dovadă de încredere din partea colegilor parlamentari.
Senatorul hunedorean Haralambie Vochiţoiu începe prima sesiune parlamentară din acest an dintr-o poziţie importantă, aceea de vicelider al grupului parlamentar PSD-UNPR din Senatul României. Decizia grupului social-democrat este cu atât mai importantă, cu cât Vochiţoiu abia a intrat în UNPR, după ce a părăsit PP-DD, odată cu destrămarea acestui grup prin plecarea mai multor membri la alte partide.
Senatorul hunedorean consideră că se află acum într-o poziţie ce poate fi benefică realizării proiectelor sale politice. „Această funcţie importantă în cadrul grupului PSD-UNPR din Senat mă obligă, dar am acceptat-o pentru că sper să fie de folos în atingerea obiectivelor propuse pentru Valea Jiului şi pentru întreg judeţul Hunedoara. Am promisiunea colegilor din grupul parlamentar că aceste obiective hunedorene vor beneficia de susţinerea lor. Este o dovadă a încrederii colegilor parlamentari, cărora le mulţumesc. Cu domnul Ilie Sârbu, care este liderul grupului parlamentar PSD-UNPR din Senat, am lucrat foarte bine, ne cunoaştem, avem o relaţie bună şi de aceea sper că această numire a mea este de bun augur”, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, senatorul Haralambie Vochiţoiu.
În acest moment, structura de vârf a grupului social-democrat din Senat este următoarea: Ilie Sârbu, lider,  Viorel Arcaş, Alexandru Cordoş, Alexandru Coca, Sorin Lazăr şi Haralambie Vochiţoiu, vicelideri, şi Matei Suciu, secretar. De asemenea, a fost păstrată pe poziţia de purtător de cuvânt a acestui grup parlamentar fosta jurnalistă Gabriela Firea.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Usor, usor incepe atacul asupra lui Rudeanu si a celor considerati periculosi pentru Vochitoiu. va plati oameni din presa care sa-l atace pe Rudeanu, va plati oameni din partid care sa furnizeze informatii compromitatoare, va cumpara prietenii, va incita, va baga intrigi. Va va pune sa va bateti cap in cap. Intr-un cuvant, usor usor UNPR Hunedoara va ajunge un butoi cu pulbere gata sa explodeze. Domn Rudeanu, simte-te bine cat mai pti. In cateva luni ai sa pui politica in cui. Ori te imbolnavesti ori te ceri pe tusa. sa vezi cate lucruri mizere vor apare despre matale si familie.Pariem?

  • pt tradatorul haralambie,ai fost ates cumva de unpr...sa te vad la urmatoarele alegeri cine te voteaza....

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

2 zile ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

2 zile ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

2 zile ago