www.mesagerulhunedorean.ro

Şeful de la „Doi şi-un sfert” Petroşani a rămas fără funcţie

Dana Istudor

 Ofiţerul de informaţii din Petroşani, Nicolae Brănişteanu, a fost retras de la conducerea Biroului de Informaţii şi Protecţie Internă Petroşani, după ce postul i-a fost reorganizat de către şefii de la Bucureşti.

Fără soluţie
Implicat în mai multe scandaluri de-a lungul carierei sale, Brănişteanu a cerut pensionarea, după ce a rămas fără funcţia de conducere. Acesta este un personaj controversat şi a fost acuzat de mai mulţi jurnalişti că i-a ameninţat, dar a fost şi cercetat de procurori, pentru că şi-ar fi condus maşina de serviciu sub influenţa băuturilor alcoolice. Soluţia cercetării n-a mai venit şi nici nu va mai veni, probabil, dat fiind faptul că şeful „Doi şi-un sfert” a decis să ceară pensionarea.
Şeful BIPI Petroşani a fost cercetat, pentru că provocat un accident de circulaţie în anul 2008, iar poliţiştii rutieri au încercat să-l testeze cu aparatul alcooltest, pentru a stabili dacă a consumat alcool, însă fără succes. Brănişteanu a intrat în atenţia procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, după ce a refuzat să se supună controlului etilotest şi recoltării probelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei iar la vremea respectivă, şeful BIPI s-a apărat, susţinând că era în stare de şoc şi că nu a ştiut ce s-a întâmplat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.