Actualitate

Şefa PNL Hunedoara, Vetuţa Stănescu, recunoaşte: Călin Marian a făcut o gafă monumentală!

Președinta PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu (foto sus), recunoaște că, probabil în goana după voturi, candidatul partidului pentru șefia CJ Hunedoara, Călin Petru Marian (foto jos), a avut o abordare greșită vizavi de fabrica de ciment de la Chișcădaga, într-un clip de campanie promovat pe rețelele de socializare.

A șters clipul
Prezentă vineri, 12 aprilie, în studioul emisiunii „Ora exactă” difuzată de postul de televiziune Antena 3 Deva, Vetuța Stănescu a încercat să îndrepte gafa colegului său de partid, atunci când a fost întrebată de conținutul clipului. „Într-adevăr, poate că exprimarea nu a fost întocmai sau a fost nereușită, pentru că videoclipurile acestea se fac neregizat. Călin chiar vorbește liber. (…) Probabil că a fost neinspirată expri­marea, dar eu cred în aducerea investitorilor în județul Hunedoara, fie că este Heidelberg, fie că este compania care a achizițio­nat Mintia”, a susținut șefa PNL Hunedoara, pentru a abate atenția de la exprimarea nefericită utilizată de Călin Marian în acel clip.
În cursul săptămânii trecute, candidatul liberal Călin Petru Marian, încă prefect al județului Hunedoara la acea oră, a realizat un videoclip în care a vorbit despre fabrica de ciment de la Chișcădaga, despre cât de important este cimentul produs aici, dar și despre privatizarea fabricii petrecută în urmă cu 24 de ani.
„Aici lucrează cetățeni din județul Hunedoara, în special din Băița și Șoimuș, dar, din păcate, această fabrică nu mai este a românilor. Poate ne spun cei care la anumite vremuri au dat-o austriecilor (sic!, este vorba de un investitor german). Cunoscă­torii să privească”, spunea răspicat Călin Petru Marian.
După doar câteva ore, prefectul a șters clipul cu pricina, postat pe conturile sale de pe rețelele de socializare. Probabil și-a dat seama că este totuși membru al PNL, partid care susține investițiile pri­vate, indiferent că este vorba de firme cu capital românesc sau străin, și că a trecut demult vremea sloganului „Nu ne vindem țara!”, care prindea de minune la alegători, prin anii ’90. (A.N.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

6 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

6 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

6 ore ago