Categories: Actualitate

Se reia concursul pentru şefia Poliţiei Locale Deva

Primăria Deva a reluat procedura de organizare a concursului pentru postul de director executiv al Serviciului Public al Poliţiei locale a municipiului. Asta, după ce la prima încercare toţi candidaţii care s-au prezentat nu au obţinut un punctaj suficient pentru promovarea probei scrise a concursului.

Potrivit lui Răzvan Mareş, viceprimar al municipiului Deva, data la care se va ţine proba scrisă a fost stabilită pentru 31 octombrie. Candidaţii care vor trece acest test, se vor putea prezenta la interviu, probă care a fost programată pentru începutul lunii noiembrie, iar condiţiile de participare la concurs sunt aceleaşi ca şi la prima ediţie.
În prezent, Poliţia locală Deva este condusă interimar de Alin Rădoane, după ce fostul şef, Ilie Lavu a demisionat, retrăgându-se la pensie. Alin Rădoane a participat la prima ediţie a concursului, obţinând la proba scrisă 24,4 puncte. În condiţiile în care pentru promovarea testului punctajul minim este de 70 de puncte. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Vrei să spui că Lavu a fost pe ştiință?Hai şi las-o mai moale.E drept că e mai educat şi măcar ştia să vorbească aşa că abia aşteptăm să-l vedem pe prostul ăsta de Rădoane.

  • Inprimul rind nu esti Popsor. El nu zice nimic pt ca el toate functiile le-a ,,luat,, pe pile. Inprezent sta pe acea functie pt ca este un pupincuristz, un spagar, un sifon la SIPI si unu csre nu da in oamenii cu bani multi ori functii mari ci doar in cei mici si saraci, asta totul pt a nu deranjansi a tine de scaunul lui. Asta e adevarul. Toata lumea stie asta. O jigodie. Un militian.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago