Se reabilitează parcarea de lângă teatru

Un nou proiect pentru administraţia din municipiul Hunedoara. De data asta este vorba de lucrările de reabilitare a parcării din zona Teatru (în spatele Băncii Tran­sil­vania). Dina cest motiv, proprietarii de autoturisme din zona respectivă sunt rugaţi să-şi mute maşinile.
„Luni, (12 aprilie 2021), este programată începerea lucrărilor de modernizare – reabilitare a parcării de pe strada George Enescu aflată în spatele sediului Băncii Transilvania. Pentru o bună desfăşurare a ope­raţiunilor premergătoare şi pentru începerea efectivă a lucrului dar şi pentru a evita posibile incidente rugăm proprietarii autoturismelor staţionate aici să elibereze parcarea amintită cel mai târziu luni, 12.04.2021, până la ora 07.00”, infor­mează cei de la Primăria municipiului Hu­ne­doara. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FOTBAL. Meciurile de la EURO 2020, cu un sfert din spectatori în tribune

Ministerul Tineretului şi Sportului a anunţat că meciurile organizate pe teritoriul României în cadrul turneului final al Campionatului European de

Naţionala de futsal poate prinde locul al doilea

Echipa naţională de fotbal în sală a României va întâlni echipa similară din Serbia, vineri, la Vrşeţ şi apoi pe

Europenele de gimnastică, decisive pentru participarea la Olimpiadă

În perioada 21-25 aprilie, 166 gimnaşti şi 116 gimnaste vor concura pentru medaliile continentale şi pentru calificarea la Jocurile Olimpice.

Închide