Se deschide Aqualand!

Magdalena Şerban

După ce pandemia l-a ţinut departe de co­mu­nitate, fiind scos din circuitul public în baza reglementărilor în vigoare, Complexul Aqualand îşi deschide porţile începând de mâine. În continuare, e nevoie să fie res­pectate normele sanitare impuse de autori­tăţi, dar iubitorii de bălăceală au liber la dis­tracţie.

Tarife neschimbate
„Ne aşteptăm clienţii cu mici îmbunătăţiri, în sensul în care în acest interval în care com­plexul a fost închis pentru public am reuşit să schimbăm sistemul de la intrare şi ves­tiarele. Erau învechite şi cu probleme, dân­du-ne bătăi de cap din cauză că aveau grad mare de uzură. Acest aspect inves­ti­ţional a fost prioritar. Deschiderea se va face mâine, începând cu ora 9, iar tarifele de intrare sunt cele practicate şi în trecut, adică elevii, copiii, studenţii şi pensionarii vor plăti la intrare 20 de lei, în timp ce restul va achita câte 25 de lei. Programul de funcţionare este luni, în intervalul orar 14-22, iar de marţi până vineri, între 9 şi 22. Sâmbăta şi du­mi­nica e deschis între orele 10 şi 22“, arată Irinel Faur, directorul Serviciului Public de În­treţinere şi Gospodărire Municipală (SPÎGM), sub tutela căruia se află complexul acvatic din Deva. Totodată, conform conducerii, nu se va renunţa la ideea organizării cursurilor de înot puse la dispoziţia copiilor interesaţi să-şi dezvolte aptitudinile sportive, detaliile urmând să fie stabilite şi comunicate în scurt timp. De regulă, orele se ţin după-masa, contra-cost, ele fiind efectuate de către personal calificat. De asemenea, şi în acest an se va continua abordarea petrecerilor te­ma­tice, mult râvnite de tineri, în special. Cât priveşte locaţia, trebuie menţionat că aici există şapte bazine de înot de diferite dimensiuni şi o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi, instalaţie de generat valuri, dar şi spaţiu de relaxare, spaţiu cu şezlonguri şi pardoseală încălzită, saună, grotă salină, to­bogane etc. “Ne bucurăm de apreciere în rândul celor care vor să profite de vacanţă, con­cediu, week-end-uri sau de o relaxare scurtă. De mare succes sunt paturile cu je­turi ori toboganul ce face un mic ocol prin exteriorul clădirii, bazinele jacuzzi ce oferă un masaj foarte reconfortant, bazinul vârtej care este circular şi îţi permite să nu înoţi, ci doar să te laşi purtat în deplină siguranţă de cu­rentul de apă etc. Însă ca de fiecare dată, vedetă este bazinul ce creează o atmosferă de mare, cu valuri de 70 cm înălţime. Da­torită adâncimii sale treptate, toţi se pot simţi ca la mare, timp de 10 minute la fiecare oră. Po­sibilităţile de divertisment sunt diversi­fi­cate atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Vă aşteptăm să le simţiţi pe propria piele. Regulile de bază în lupta împotriva SARS-COV 2 rămân active, dezinfectanţii, poziţionarea stan­dard a şezlogunrilor etc fiind obligatorii“ a adăugat Irinel Faur. Iar aceia care încă nu sunt convinşi de potenţialul complexului, pot să urmeze un tur virtual, site-ul aferent ofe­rind posibilitatea unor cadre în format 3D, pen­tru o mai bună cunoaştere. Astfel, pot accesa https://my.matterport.com/show/ ?m=Mvy5tyxbB8w&fbclid=IwAR25i49KdGAGYLcolhtFlAL33m1ZQatKK5k1m0xORWuVg3hc-C179XPmKfQ.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

11 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Când pisica nu-i a­casă, șoarecii joacă pe masă! Situația este întâlnită într-o localitate din su­dul…

18 ore ago

Bulina albă

Mathias Popescu (14 ani), sportiv din comuna Baru Mare, legitimat la un club din Petroșani…

18 ore ago

Bulina neagră

Adrian P., recidivist minor din Petrila Pentru că a fost condamnat la 4 ani de…

18 ore ago

Sute de apeluri la dispeceratul de iarnă al Consiliului Județean

Zeci de utilaje au intervenit în wee­k­end pentru deszăpezirea drumurilor ju­dețene, în urma căderilor masive…

18 ore ago

Susțin performanța!

Peste 1.000 de elevi și dascăli vor ajunge în acest an în județul nostru, la…

18 ore ago