Categories: Sport

Se dă tonul la fotbal în Liga a IV-a Hunedoara

Ciprian Marinuţ

Vicecampioana Hercules Lupeni şi „octogenara” Aurul Brad vor deschide noul sezon al Ligii a IV-a Hunedoara, într-un meci care se va disputa în devans, mâine de la ora 16.30. Grosul etapei, se va derula sâmbătă, de la ora 11:30.

Meci devansat
Startul ediţiei 2014-2015 al Ligii a IV-a va avea loc mai repede cu o zi decât s-a anunţat. Primul meci al noului campionat se va disputa mâine, la Lupeni, între Hercules Lupeni şi Aurul Brad. Echipa oaspete a solicitat devansarea partidei cu o zi, iar vicecampioana ediţie trecute a acceptat acest lucru. Hercules va reveni în faţa propriilor suporteri  cu un lot de jucători mai subţire din punct de vedere numeric decât în ediţia precedentă. „Avem un lot format din numai 14 jucători , dar eu sper ca băieţii să se mobilizeze şi să câştige cu toate că ştiu că va fi greu. Aurul Brad este o echipă experimentată, care a dat de furcă multor echipe în sezonul trecut”, a spus antrenorul Dan Voicu. Îngrijorarea tehnicianului este pe deoparte  confirmată şi de pierderea celui mai eficace om din atac, Remus Moldovan, plecat,  nimeni nu ştie pe unde. Andrei Moldovan, Cesăreanu, portarul Toth şi Zlate sunt alte pierderi care cu siguranţă  vor cântări în economia campionatului. „Plecarea lui Remus Moldovan este cea mai grea pierdere pentru noi, el marcând o mare parte din golurile echipei noastre, fiind şi golgheterul nostru”, a spus tehnicianul de la Hercules După ce a pierdut cinci jucători, majoritatea lor, din echipa de bază, Hercules şi-a asigurat serviciile altor fotbalişti de la care se aşteaptă să se ridice la nivelul celorlalţi. Cea mai importantă achiziţie, însă, pare să fie cea a lui Adrian Soare, venit de la Universitatea Petroşani. Pe lângă transferul lui Soare, s-au mai perfectat transferul lui Ionuţ  Zaharia de la CNS „Cetate” Deva şi a lui Andrei Crişan, de la Retezatul Haţeg.

Restanţe financiare
Cu toate că jucătorii de la Hercules au de încasat restanţe financiare de la club încă din sezonul trecut, fotbaliştii au dat dovadă de caracter prezentându-se la stadion, la pregătiri. Oficialii promit să remedieze problema în scurt timp, dar până atunci Hercules va încerca să debuteze cu dreptul în noul sezon, câştigând partida cu Aurul Brad, care se va juca pe stadionul Minerul din Lupeni.
Programul complet al etapei I: Inter Petrila – Dacia Orăştie; CS Vulcan – Gloria Geoagiu; Metalul Crişcior – Aurul Certej; Hercules Lupeni – Aurul Brad; Jiul Petroşani – Victoria Călan; CNS Cetate Deva – Minerul Uricani; ”U” Petroşani – Retezatul Haţeg; şoimul Băiţa va sta.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

18 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

18 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

18 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

18 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

18 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

18 ore ago