Categories: Sport

Se caută antrenor pentru lotul masculin de gimnastică

Federația Română de Gimnastică va pre­zenta astăzi situația legată de nu­mirea unui antrenor coordonator la lotul național masculin de seniori. Situația este complicată iar decizia foarte im­por­tan­tă după ce activitatea la lot a fost re­or­ganizată.

S-a retras din activitate
Fostul gimnast Marian Drăgulescu (foto), re­tras din activitate după participarea la Campio­natele Mondiale de la Kitakyushu (Japonia), a declinat oferta federaţei de a prelua lotul naţional masculin la fel ca și Nicușor Pascu. În aceste condiții, este po­sibil ca noul antrenor să fie Marius Berbecar.
Marian Drăgulescu a refuzat oferta FR de Gimnastică de a prelua lotul național masculin declarând că este implicat în acest moment în alte proiecte personale. „Mi-am oferit sprijinul inițial pentru a ajuta lotul național de gimnastică. Apoi, cei de acolo au ales alți doi antrenori care ulterior n-au semnat contractul și au revenit la mine. Eu mi-am văzut de alte proiecte, de alte planuri, iar acum nu pot onora ce doresc ei. Chiar îmi pare rău”, a declarat Marian Drăgulescu.
„Din ianuarie, voi intra în pâine ca antrenor. Voi prelua o grupă de copii de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua. O voi face cu aceeaşi pasiune ca atunci când am fost sportiv. Eu am mai antrenat în trecut, cam trei ani, mi-a plăcut foarte mult şi de abia aştept să încep din ianuarie”, a declarat Drăgulescu.

Mesagerul Hunedorean