Categories: Sport

Se amplificã tensiunile la Ştiinţa

Daniel Cojocaru, căpitanul echipei de rugby Ştiinţa Petroşani, susţine că la şapte dintre componenţii lotului li s-a interzis, ieri, să participe la antrenamente, dar vicepreşedintele clubului, Dacian Ciodaru, neagă aceste acuzaţii.
Tensiunile dintre conducerea echipei de rugby Ştiinţa Petroşani şi componenţii lotului sunt tot mai evidente de la o zi la alta. După ce luni, la reunirea lotului, jucătorilor li s-au refuzat solicitările legate de acordarea a două mese pe zi, ieri, rugbiştii s-au plâns că li s-a cerut să semneze o convenţie dezavantajoasă pentru ei. „Ni s-a propus să semnăm o convenţie dezavantajoasă din toate punctele de vedere şi majoritatea sportivilor a refuzat. Sunt mai mult ca sigur că se va renunţa la şapte dintre jucătorii de bază. Este vorba de mine, de fraţii Sabău, Skverne, Matei, Iepure şi Deac”, a declarat Daniel Cojocaru, căpitanul Ştiinţei, jucător cu o vechime de şapte ani la formaţia din Petroşani. Acesta susţine că i s-a interzis să mai vină la antrenamentele echipei, atât lui, cât şi celor şase jucători mai sus menţionaţi. „Nu este corect ceea ce se întâmplă. Ni s-a spus că vor aduce jucători de  la alte echipe”, a mai declarat Cojocaru.
Oficialii grupării afirmă că declaraţiile jucătorilor nu reflectă realitatea de la echipă. „Nu este deloc adevărat din ceea ce spun jucătorii şi vom demonstra acest lucru cu acte”, a declarat vicepreşedintele Dacian Ciodaru, care însă a refuzat să prezinte alte detalii sau dovezi. (C. Marinuţ)

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Ne întoarcem în Crâng, pentru un nou episod al duelului cu Gloria Buzău

Claudiu Sav Corviniștii joacă astăzi cu Gloria Buzău. Întâlnirea din etapa a şasea a play-off-ului…

2 secunde ago

Brainwork – o modalitate de a petrece timp împreună cu câinele tău

Faptul că un câine adoră să petreacă timp cu stăpânul său este deja evident la…

26 de minute ago

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

5 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

22 de ore ago