Categories: Sport

Scuze şi „măsuri” pentru redresare

Ciprian Marinuţ

Reprezentanţii CNS „Cetate ” Deva au decis să-şi ceară scuze public pentru dezamăgirea provocată de rezultatele modeste din acest început de campionat în care au pierdut patru din cele cinci partide disputate. În plus, oficialii clubului nou-promovat în Liga a III-a au anunţat că au „fost luate măsuri cu caracter intern” pentru redresarea situaţiei.

Transparenţă cu perdea
Gruparea municipiului reşedinţă de judeţ a trimis, ieri, un comunicat de presă prin care anunţă că regretă rezultatele slabe de până acum şi că se lucrează la redresarea situaţiei. „Având în vedere rezultatele nefavorabile ale echipei de fotbal, nou promovata în Liga a III-a, CNS Cetate Deva, conducerea administrativă, tehnică şi lotul de jucători regretă dezamăgirea provocată suporterilor deveni. Pentru ieşirea din această situaţie au fost luate măsuri cu caracter intern cu convingerea că rezultatele la următoarele partide vor fi favorabile. Pe această cale, invităm în continuare iubitorii fotbalului să fie alături de echipă, inclusiv în momentele dificile, chiar de la următorul meci pe care îl vom disputa acasă, vineri, orele 15:00, pe stadionul Cetate Deva, împotriva echipei CS Ineu”, se arată în comunicatul transmis de clubul devean.
Solicitat să ofere amănunte referitoare la „măsurile cu caracter intern”, antrenorul Marius Sîrbu a preferat o declaraţie diplomatică, pe motiv că vrea să evite destabilizarea vestiarului. Tehnicianul a refuzat să precizeze dacă e vorba de reduceri salariale, de excluderea unor jucători din lot sau de achiziţia unor fotbalişti mai bine cotaţi. „Nu puteam sta cu mâinile în sân, după cele patru înfrângeri consecutive şi era normal să ne cerem scuze faţă de public şi să recurgem la măsuri administrative. Preferăm însă să nu facem publice deciziile luate, pentru a evita interpretările tendenţioase şi a menţine liniştea şi stabilitatea în vestiar. E dureros că echipa are un joc bun, dar că rezultatele sunt unele modeste. Cel puţin în meciul din ultima etapă, cu Performanţa Ighiu, am dominat teritorial, însă cei care au marcat au fost adversari. Sperăm ca măsurile luate să ducă la îmbunătăţirea rezultatelor şi să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul de evitare a retrogradării”, a spus Marius Sîrbu.
După şase etape, din care una a stat, nou-promovata CNS „Cetate” Deva are o singură victorie şi patru înfrângeri, ocupând locul 12 în clasamentul Ligii a III-a, seria a IV-a. CNS „Cetate” a câştigat în prima etapă cu 3-1 meciul cu ACSO Filiaşi, acasă, după care a pierdut partidele cu Pandurii II Tg. Jiu (0-2 acasă), FC Hunedoara (1-3, deplasare), Naţional Sebiş (1-3, acasă) şi Performanţa Ighiu (0-2, deplasare). (Sursa foto: ziarul „Unirea” Alba Iulia)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago