Scrisoare deschisă adresată de Mihai Leu, city-managerul municipiului Hunedoara, edilului şef al municipiului

Stimate domnule primar Viorel Arion,

Urmăresc de ceva vreme cum cel pe care l-am susţinut puternic în campania electorală, convins de „omenia“ cu care speram să ajute hunedorenii… începe să dezamăgească tot mai mult… ca OM!
Mă întreb până unde se poate ajunge cu  lipsa de respect, înlăturarea oamenilor care vor binele oraşului, ca să nu incomodeze satisfacerea intereselor personale prin comportamente de eschivă ruşinoasă, lipsită de comunicare şi tact? Aveam un proces mai vechi cu Primăria, pe care l-am pierdut şi sentinţa plăţii a venit recent în Primărie (unde lucrez în prezent ca City Manager). În loc să fiu înştiinţat direct că am de efectuat plata, deoarece am pierdut procesul, mi se zâmbeşte „colegial“ în faţă, în timp ce pe la spate sunt acţionat în judecată şi, la o zi după ce sunt felicitat şi sărbătorit „de ziua mea“, mă trezesc cu scrisoare de acţiune în instanţă din partea dumneavoastră, domnule primar! Dumneavoastră, ştiind că am fost de când mă ştiu un om de cuvânt, că nu datorez nimic nimănui şi îmi plătesc fără întârziere obligaţiile financiare, aţi fi putut, în timp ce-mi strângeaţi mâna pe holurile primăriei, să-mi spuneţi direct că s-a finalizat procesul şi trebuie să achit suma respectivă, care ar fi fost virată în contul dat imediat. Nu să mă acţionaţi în instanţă, fără a-mi pune în vedere să plătesc! Demnitatea mea nu a fost zdruncinată până acum, de când am ieşit pe uşa părinţilor, am reprezentat ţara asta în lume şi până în prezent, iar acest act înjositor şi ofensator la adresa mea atât ca persoană fizică, cât şi ca persoană publică, mă pune pe gânduri, domnule primar. Mă întreb din ce tip de strategie murdară face parte mişcarea asta şi, dacă face parte, cărui scop serveşte?
Pentru că văzând din partea dumneavoastră în ultima vreme dureros de multe acte nepotrivite, mă văd obligat, din transparenţa în virtutea căreia m-am angajat pe acest drum politico-administrativ, să vă atenţionez public să nu comiteţi astfel de josnicii şi la adresa hunedorenilor care, asemeni mie şi altor persoane care vă „incomodează“ în ultima vreme, au avut încredere în dumneavoastră!
Puteam să aleg să locuiesc oriunde în lume, când mi-am încheiat cariera sportivă de performanţă, îmi permitea orice aspect, însă am ales să vin acasă, la Hunedoara, unde numele pe care mi l-am clădit şi experienţa mea puteau pune umărul la dezvoltarea oraşului unde am crescut şi am restul familiei. Pentru că oraşul ăsta are nevoie de oameni care să-l ridice, nu să-l facă de râs şi să-l sărăcească!
Aşadar, ca să nu cad în capcana altor mânării de slabă factură, am decis să vă solicit public, domnule primar Viorel Arion, şi o să vă rog să-mi răspundeţi, contul bancar unde trebuie să vă achit suma pentru care m-aţi dat în judecată, FĂRĂ SĂ MI-O CEREŢI SAU SĂ-MI MENŢIONAŢI DE EA!
Se mai poate aşa ceva într-o instituţie în România, în secolul XXI?
Mihai Leu (foto), city-managerul municipiului Hunedoara

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Apropo, cu amenda si judecarea primarului pentru campania electorala pe care a facut-o inainte de alegeri, stie cineva ce s-a mai intamplat ? Parca se judeca cu politia ???

  • LASA LEONE NU TE MAI DA SI TU ASA RANIT CA NICI CU TINE NU MIE RUSINE ,PE UNDE UMBLI NU URMARESTI ECIT CHIVERNISEALA PROPRIE.

  • Asta vreti ,nu aveti avocat sa va anunte de procesele pe care le aveti ,cum spuneti ca nu stiti ca va judecati ,e o rusine asta ,acum trebuie sa platiti ,ati ramas definitiv ,nu mai exista medierea ,dar dupa cum vedem se intampla ceva intre voi ,o mare cearta si asta nu e bine pentru noi cetatenii civili ,nu mai aduceti investitorii pentru cei saraci .

  • Domnule Mihai Leu nu incercati acum sa denigrati imagine primarului, procesul acesta este problema dumneavoastra cu fosta conducere a municipiului, faptul ca nu v-ati interesat de consecinte, va priveste. Nu cred ca primarul este vinovat pentru ca banii astia trebuie achitati de dv si nu de Primarie. Daca asta este mersul, asa s-a actionat. Si vad ca sunteti extrem de ofticat din cauza saraciei orasului, da, asa este suntem un oras sarac din cauza ca pana acum nu am avut o conducere buna. Ce a facut pana acum primarul prentru Hunedoare, in doar cateva luni, este dovada clara ca ii depaseste cu mult pe cei ce au fost inainte la putere. Mult noroc domnule Primar si da-ti mana libera fiecaruia sa-si rezolve problemele personale.

  • Terminati cu prostiile. Iar tu Rupa Vili lasa-ne !!!! nu te vrem , nu intereseaza parerea ta ! vobesti de investitori , dar nu ai idee ce inseamna o investitie . Rezuma-te la fantomele tale si procesele tale tampe !!!

  • domnule LEU dar d voastra ne dezamagiti de mai mult timp,pentru ca din anii 90 de cand ati inceput cu 2 baruri,unul in deva unul in hunedoara nu ati facut nimic tp oras sau pt hunedoreni ci ati incercat sa acaparati tot ce se poate pt familia d voastra.ex,,,ati luat spatii in statii de autobuz,ICSH ul,la stadionul constructorul nu se poate intra sa alerge cineva ca tot timpul a stat inchis,aveti spatiu si ati ridicat si cladirea la fosta intrare a fostului stadion,sigur ca aveti ceva si pe la CINCIS,asa ca in calitate de hunedorean sant mai mult decat dezamagit de activitatea d voastra,iar arion un ordinar din PDL UL LUI BASESCU.va salut dar fara respect

  • Domnu'LEU" , va recomand un film bun : "In pat cu dusmanul"!!!
    Daca nu exista si institutia "demisiei de onoare" , dar, e drept, ca tot prin filme...ca la Romania nu se prea poarta ...???

  • Mai oameni buni, ce inteleg eu este ca nu ca are de dat bani ci cum i s-au cerut lui Leu banii e problema:l-au redat in judecata pt plata fara sa-i ceara pur si simplu!!Si la ce bani are nu cred ca e problema sa achite , omu'se plange aici ca l-au dat in judecata dupa ce i-au ranjit in fata ,in loc sa-i ceara civilizat!Da'ce tare se misca Arion asta, dle !!Si-a si pus slugile netrebnice si la comentarii sa devieze de la ideea de baza!!Rusineeee! Stie toata Hunedoara cum se gudura ca un catel pe langa pantalonul lu' Leone! Ar fi venit Inna sa cante prin ploaie pt Arion in campanie?ce sa zic? s-a folosit de Leu, cine stie ce i-a promis ca n-o fi nici el sfant si acum vrea sa se descotoroseasca de el! Si care-i treaba cu spatiile lu'Leu? a luat omu'la pumnii si medalii pt banii astia pe afara si vezi domle, n-a venit sa-i dea de pomana si si-a luat la familie!! si eu mi-as lua daca-as avea si fiecare v-ati lua,n-o mai faceti atata pe generosii!nu tin partea nimanui , ca nu-mi da nicicare de mancare, da' nu suport lichelele care se ridica pe spatele tau si dupa aia te lucreaza miseleste! vesnica scarba, Arioane!Leu, tata, fii mai atent, nimeni nu-i perfect dar esti Campionu' nostru si data viitoare uita-te bine cine ti-i maseur si cine ti-i adversar in ring!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 zile ago