Categories: Actualitate

Scrisoare deschisă adresată cetăţenilor municipiului Hunedoara

Dragă prietene,

Sunt Eleonora-Carmen Hărău, profesoară la Facultatea de Inginerie, om de afaceri cu 700 de angajaţi.
Vreau să ajung în Parlament, la Bucureşti, ca deputat şi să mă bat pentru oraşul nostru, aşa cum am luptat pentru firmă.
Candidez pentru Hunedoara, nu pentru mine!
Vrei să fii şi tu partenerul meu?
Împreună putem construi o viaţă mai bună  pentru hunedoreni!
Scrie-mi! Mă găseşti pe Facebook, pe e-mail – carmen.harau@yahoo.com sau la adresa Piaţa Iancu de Hunedoara, nr. 1, Hunedoara.
Ideile şi susţinerea ta mă pot ajuta în alegerile din această iarnă, precum şi în mandatul de deputat. Doamne-ajută!

Te îmbrăţişez cu drag,

Carmen Hărău

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Pari sincera ,dar cine stie dupa ce te alegem nu uiti dde noi,si o sa fi la fel ca restul mizerilor din parlament

  • Ma numesc Buda Dorin si sunt administrator la o firma din Deva.O cunosc pe dna Harau si am convingerea ca din Parlament se va bate pentru orasul Hunedoara.O recomand pentru acest post.

  • O perdea de fum din partea PSD si ca de obicei se umbla cu tertipuri din partea lor si suntem obisnuiti ca sa tradeze PSD din Hunedoara !!!! Atentie cu PSD si sunt foarte parsivi si stiu cum te musca de nu ai idee ..

  • eu va suctin si as avea si eu o intrebare as vrea si eu sa ma angajez ca mai faceti angajari daca mai angajati puteti sa luati legatura cu mine la numarul di telefon 0724621902 sau la adresa de mess andreimafiotufetelor

  • buna, numele meu este puica romulus victor,as avea si eu o mare rugaminte la dumneavoastra daca se poate sa ma angajati si pe mine in firma dumneavoastra mentionez ca am virsta de 39 de ani si am 3 copii si stau cu chirie si de aceea ami doresc un loc de munca va rog din suflet sa ma ajutatati.nr meu de telefon este 0721738248 va multumesc anticipat.

  • Mai oameni buni.......singura angajare pe care o mai poate face doamna este inca ub contract cu statulll........inca cateva miliarde de la primarie......pentru 3 cosuri de gunoi.....care sanchi pe noi ne roaga sa le adunam selectiv......dar ei cand le ridica le ridica la gramada....
    Doamna este cel mai pervers om.......la locale dand bani si la pdl.....si la pp-dd.......la toti.....ca sa fie sigura de viitor....doar pe Boboutan ea la facut vice-primar......ca sa mai incheie cateva contracte cu municipalitatea.....

  • Bai, hunedoreanule, de la comentariul precedent ar trebui sa stii, daca esti un hunedorean onest si nu un sutinator tembel al la fel de tembelei tolas (lili eterna candidata) ca dna Harau isi tine oamenii la lucru chiar daca primaria nu-si achita facturile si mai mult de 95% din afacerile firmei sunt cu firme private straine. Hai sictir!

  • Eu o votez pe Harau si daca o scoate pe lista Elodia sau Partida Romilor, numa sa ajunga la Bucuresti sa mai mature escrocii si tampitii ca nu suporta in jurul ei asa ceva. Sa nu te razgandesti Carmen, ca te votam!

  • Daca candideaza pentru ca in parlament sa se asocieze familiei PDL-iste eu o sa recomand prietenilor mei din Hunodoara sa nu o voteze. Sincer ! Oricum doamna e o figura putin cunoscuta. Doamna Tolas .......nu poate. De ce ? Pentru ca lumea o cunoaste din locurile de munca pe care le-a avut si le are. Peste tot au vrut sa scape de ea. Va zic asta din surse sigure. Si mai mult ca sa se vada ca sunt impartial si-mi doresc sa avem parlamentari care sa se lupte pentru judetul lor. Punct !

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

19 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

19 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

19 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

19 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

20 de ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

20 de ore ago