Scrisoare adresată de Bende Barna Gavril cetăţenilor din Hunedoara

Dragi hunedoreni,

Am cumpănit mult dacă să răspund sau nu atacurilor cu care unii dintre contracandidaţii mei au înţeles să ducă această campanie pentru alegerea primarului municipiului Hunedoara. Am fost sfătuit să nu le răspund şi să nu intru în polemici fără sfârşit. Mă văd nevoit însă să intervin în momente ca acesta, când văd că adversarii mei nu găsesc arme împotriva mea şi caută să se lege de etnia mea. Vor să vă distragă atenţia de la propriile lor lipsuri.
„Pe cine aţi vota drept primar al municipiului Hunedoara?”. Am ocupat locul I în preferinţele dumneavoastră şi vă mulţumesc. Sunt convins că pentru pensionarul care îşi drămuieşte banii ca să îi ajungă de la o lună la alta, nu e important că eu sunt etnic maghiar. Sunt sigur că pe hunedoreanul, care munceşte din greu şi care se teme pentru slujba sa, nu îl interesează ce religie am. Nu cred că pe tânărul care ia calea străinătăţii, pentru că în oraşul său, nu are unde să lucreze sau să locuiască, îl interesează ce etnie am. Ştiu sigur că toţi sunt de acord că oraşul lor drag, Hunedoara, se află în impas. Şi mai ştiu şi că hunedorenii ştiu singuri cine este răspunzător pentru declinul oraşului nostru.
Cei din jurul meu m-au sfătuit să candidez, pentru că sunt un bun gospodar, pentru că am o gândire constructivă, am planuri şi le duc la bun sfârşit. Cele 4 partide politice au venit să mă sprijine, pentru că au încredere că sunt cel mai competent, mai potrivit, că nu sunt înconjurat de scandaluri, de bârfe, de incertitudini.
Eu am mâinile curate, dragi prieteni, am conştiinţa curată, am dorinţa să îndrept lucrurile, am strategia, am echipa de profesionişti.
Şi foarte important este faptul că sunt susţinut de 4 partide de orientări politice diferite, situaţie unică în România. Asta înseamnă că TOŢI au încredere în mine, asta înseamnă că tratez şi voi trata cu aceeaşi atenţie orice cetăţean din Hunedoara. Voi fi un primar al TUTUROR hunedorenilor!

Cu stimă,
dr. Bende Barna Gavril, candidat independent
pentru Primăria municipiului Hunedoara,
susţinut de USL şi UDMR

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Un om minunat,un bun profesionist,ca medic şi manager de excepţie!Singurul care a făcut ceva concret,benefic pentru Hunedoara şi care a coalizat în jurul său toate categoriile sociale,partide politice şi societatea civilă!Ce promite face,fără false jurăminte,în faţa unor,, personalităţi''care de fapt nici nu cred în Dumneeu!Adversarii săi,s-au aflat în prima linie a politicii româneşti timp de 20 de ani,şi sunt răspunzători de dezastrul economic al Hunedoarrei!Acest adevăr este arhicunoscut de toţi hunedorenii!

  • bravo domn doctor, nu va lasati murdarit. BENDE PRIMAR, BERA CONSILIER LOCAL.

  • Sper ca hunedorenii sa realizeze ca de 8 ani am fost in opozitie fata de puterea centrala.Acest lucru ne-a costat mult:vezi in ce hal a ajuns HUNEDOARA! Acum , pe linga faptul ca DOMNUL BENDE este un om de onoare , mai are avantajul ca este sustinut de partidele de la guvernare.Asa ca ,HUNEDORENI...TREZITI-VA !!! MULTA SANATATE,DOMNULE DOCTOR caci dupa 10 iunie aveti nevoie de multa putere de munca!

  • Afara cu ungurii din tara ,votam PP-DD . Nu vrem un bozgor imputit primar. Si un hot ca securistul Mircea Molot presedinte la consiliul judetean ,votam PP-DD.

  • Vinovat pentru situatia jalnica din Hunedoara este presedintele Consiliului Judetean Hunedoara ,Mircea Ioan Molot ,care a distribuit banii judetului cum a vrut pentru a face drumuri pe unde are el stnile cu oi ,Buces ,Batrana ,Sacaramb ,Martinesti, nu a facut ninic pentru Hunedoara ,iar acum vine in campanie electorala sa mai cerseasca votul nostru ,mai vrea acest hot inca patru ani sa mai fure si sa nu faca nimic pentru Hunedoara ,am auzit in oras ca Mircea Ioan Molot vrea sa ne ia si castelul sa faca restaurante si cluburi in Castelul Corvinilor.

  • Rusine domnu Bende , rusine sa va fie . Suntem un popor roman si dvs vreti sa ne maghiarizati.Ati vorbit ungureste la lansarea candidaturii , ati vb ungureste de ziua maghiarilor stiind ca ati invitat si spitalul acolo (la romani se pare ca nu va ganditi ).Rusine sa va fie ...si va mai intrebati de ce se leaga lumea de etnia dumneavoastra? Mi se pare normal.Probabil daca ve-ti ajunge primar(ceea ce nu cred) nu o sa ne mai intelegem cu dvs pentru ca 94% suntem roman si nu stim ungureste.
    Apropom va-ati dat roman ...toata ziua pe la tv ..si acuma vorbiti doar in ungureste asa ceva nu se poate ..rusine .Urmarind RTV am observat ca nici macar tupeul de a recunoaste ca ati dat sapunuri la oameni prin oras nu il aveti. Ca sa nu mai zic de afisele care le rup puradeii dvs.
    Cat despre cat de curat sunteti si ce imagine aveti? Ati uitat cum striga lumea in micro 6 (nu demult) cum ca i-ati cerut 1000 de euro ca sa ii operati ? Nu-mi ziceti ca dvs nu ati luat spaga...toti doctorii iau spaga ca daca nu se intampla ca la spitalul din petrosani cu acel copil cu probleme la mana dreapta si operat la stanga .

  • ...dacă e bun , să stea la spital!!!... avem destui români pentru primărie!!!...să o lase mai moale ungurii!!!...au făcut destul rău ,românilor, din totdeauna!!!..bozgoriiii!!!...ruşine hunedoreni!!!

  • Da de ce nu spuneti domnule doctor mnnager ca luati cu mainile alea curate cate 2000 de euro pentru fiecare angajare la spital?Vo spune o asistenta care nu a reusit sa se angajeze pana nu a cotizat la dl Hurt suma asta.Stiti bine cine e dl Hurt,omul dv de casa care incaseaza spagile si comisionele pentru dv.Eu una nu o sa va votez.Mai bine votez cu Dan Diaconescu ca el a fost primul care a avut curajul sa spuna cine sunteti cu adevarat.

  • Barna (in maghiara inseamna BRUNETU) Bende se poarta ca o fetita de pe centura care vine si face pe fata cuminte. UDMR = Dusmanul natiunii romane.
    NU AI CE CAUTA LA PRIMARIE, BENDE, NU TE MAI PENIBILIZA PRIN PRESA! Nu are nimeni nimic cu tine, tu ai ceva cu noi, tu cu UDMR-ul tau cu tot!

  • Hada la puscarie cu interlopii,Arion PDL a dormit in parlament,a taiat pensiile si salariile si are 265 de contracte cu statul,Schiau a fost si ne-am convins,toti 3 realizari 0 pentru Hunedoara.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago