Scor „dezechilibrat” în derbi

Ciprian Marinuţ

Partida vedetă a rundei a 13-a din Liga RealSport, seria 2, (eşalonul secund) dintre FC Comsid Tehnosteel şi Young Boys s-a încheiat cu un scor mai mare decât diferenţa reală dintre combatante. În SuperLigă, performera etapei a fost „Anonimii“, care a urcat pe loc de „play-off”, ca urmare a victoriei cu Voinţa Vălişoara şi a pasului greşit făcut de cei de la Phoenix.

Plus de experienţă
Echipa Young Boys a fost detronată de pe locul doi de adversara sa, FC Comsid Tehnosteel, după ce a fost învinsă cu scorul de 5-0 (1-0) în meciul direct, disputat sâmbătă. Derbiul a fost mai echilibrat decât o arată scorul final, cele două echipe jucând de la egal la egal în prima repriză şi jumătate din cea secundă. Diferenţa între două echipe preponderent tinere a făcut-o plusul de experienţă a „dirijorului din teren” al echipei FC Comsid Tehnosteel, Andrei Goran. Acesta a activat o vreme în Liga I de futsal la Quasar şi Dava şi a contribuit decisiv la primele două goluri, care au decis practic soarta meciului. Întâi, Goran l-a deschis perfect pe Vermeşan (min. 12), care a deschis scorul cu un şut din unghi. Apoi, acelaşi Goran (min. 32) a dus scorul la 2-0, finalizând o acţiune personală, după ce la o fază anterioară (min. 28) ţintise bara. La 2-0, Young Boys s-a aruncat în atac la risc, iar spaţiile libere din defensivă au fost speculate de adversari, care au punctat prin Tănăsă (min. 42), Juratoni (min. 47) şi Goran (min. 49). La scorul de 1-0, Gogoaşă de la Young Boys a avut o mare ocazie de a egala, însă a ţintit bara, din lovitură liberă.

„Anonimii“ revin în elită
În SuperLiga RealSport, divizia de top, performera rundei a fost echipa „Anonimii“. „Verzii” şi-au continuat parcursul ascendent şi au dispus fără emoţii, scor 8-2, de Voinţa Vălişoara. Victoria coroborată cu eşecul celor de la Phoenix în duelul cu Paloma (scor 4-6) le-a permis „Anonimilor“ să urce pe locul şapte, între echipele cu drept de calificare în play-off. Primele două clasate, Avantaje şi Alfa Team Cristur, au obţinut victorii la scoruri de handbal, iar ocupanta locului trei, Quasar, a reuşit scorul etapei, 16-7 cu C.F.R.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.