Schimbări în structura Apa Serv Valea Jiului

Operatorul de apă şi canal din Valea Jiului a rămas fără director general după ce fostul manager, Costel Avram, a ocupat prin concurs postul de administrator public al judeţului Hunedoara.

Postul său a fost preluat de unul dintre directorii adjuncţi, Cristian Ionică. Luni, în cadrul unei şedinţe ţinută la sediul Apa Serv Valea Jiului din Petroşani, a fost discutată şi o serie de etape de parcurs de actualul director general, Cristian Ionică, obiective propuse de conducerea CJ Hunedoara, principalul acţionar al societăţii. Acesta va avea un mandat de patru luni, perioadă în care va trebui să pregătească procedura pentru învestirea directorului general al societăţii, care va avea un mandat egal cu cel al Consiliului de administraţie.
Totodată, în cadrul şedinţei a fost numit un nou membru în AGA, respectiv Monica Tarcea, coordonatorul programelor de investiţii derulate pe fonduri europene. Potrivit administratorului public al judeţului, când se va finaliza procedura de selecţie, Consiliul de Administraţie al Apa Serv Valea Jiului propune noul director şi AGA îl va numi cu un mandat egal cu cel al Consiliului de administraţie, nu mai mult. Acum a fost numită Monica Tarcea la propunerea ADI Valea Jiului în AGA. Administratorul public al judeţului Hunedoara, Costel Avram, mai spune că Apa Serv Valea Jiului trebuie să menţină ritmul de creştere economică, să continue investiţiile şi să se asigure că programul de investiţii cu finanţare europeană nerambursabilă se desfăşoară în condiţii optime. (M. Gânju)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.