Categories: Comunitate

Schimbare de strategie pentru Hidroserv Haţeg

Magdalena Şerban

Desprinsă din Hidroelectrica, odată cu externalizarea serviciilor de întreţinere şi reparaţii a echipamentelor hidroenergetice, însă rămasă în relaţie de interdependenţă cu aceasta, societatea Hidroserv Haţeg continuă să fie un jucător important pe piaţa muncii din Ţara Haţegului. Cum era de aşteptat, intrarea în insolvenţă a Hidroelectrica S.A a afectat şi volumul de lucrări al Hidroserv. Prin urmare, conducerea societăţii se zbate pentru a asigura contracte cu terţi, în vederea acoperirii bugetului necesar pentru acest an.

Greu, dar nu imposibil
„Bugetul nostru pentru 2013 se bazează 50 la sută pe lucrările contractate cu Hidroelectrica, restul trebuind să-l asigurăm prin lucrări cu terţi. Aşa că am participat la licitaţii. La una dintre ele ne-am luat subantreprenor. Am participat, spre exemplu, la Spitalul Orăşenesc Lupeni, pentru modernizarea ambulatoriului şi aşteptăm rezultatele. Este primul an când mergem la astfel de licitaţii, pentru că până acum, forţa de muncă era ocupată sută la sută cu lucrările din Hidroelectrica. Avem o echipă care se ocupă numai de licitaţii. Vizăm cu precădere zona noastră, restul presupunând cheltuieli suplimentare (deplasare, cazare, masă etc.). Costurile ar fi mult mai mari, în alte condiţii. Dar există suficiente lucrări în zonă, cât să le cuprindem“, a spus ing. Puiu Adrian Badea (foto), directorul S.C. Hidroserv Haţeg S.A.

De la A la Z
Pe de altă parte, referitor la ceea ce recomandă compania, oferind garanţia unui nume greu în domeniu, este chiar trecutul, la care se adaugă specialiştii care activează în cadrul său. „Avem experienţă vastă şi credibilitate economică. Vorbim, în anii trecuţi, de o cifră de afaceri de 40 milioane lei, plus că deţinem toate acreditările ANRE pentru electricieni, mecanici, sudori, absolut tot ce e necesar, inclusiv proiectare. Aşa că venim cu o echipă completă şi complexă. Plus că suntem cu dările la zi“, a mai arătat directorul Hidroserv Haţeg.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • agronomul de la Raul Alb ajuns director la hidro , in timp ce o sumedenie de oameni , olteni , experti , cu pregatire electro , hidro,cu experienta de o viata in firma HS, superspecializati in profil ,neorientati politic , asteapta ca acest ,, jucator,, al psd sa le decida soarta, plus un sindicat aservit ,de toata spaima ,cu lideri vai de capul lor , asadar in curand o sa auzim ca in firma HS e jale.

  • Citat din "Borza" la cinema Patria - La agricultura fratilor !

    Pai primul pas il facurati, ati pus un agronom manager,
    pardon un aviator de brazda.

    Speram ca Bunutul sa nu tina mult insolventa, ca sapa va mananca, Specialistilor (Ha Ha Ha)

    Cu Specialistii in schimbari de strategii = Hateg mortua est!
    (Primarii, Spital, Hidro, Bucura, Apaprod...etc. numai politruci)

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago