Categories: Ultima Ora

Scenă de groază, într-o gospodărie din Câmpu lui Neag

 Scenă de groază descoperită, azi dimineața, in jurul orei 7.30, într-o gospodărie din localitatea Câmpu lui Neag, din Valea Jiului. O femeie care s-a dus la locuința mătușii sale, a rămas șocată. Nepotul ei zăcea fără viață în pat, iar mătușa sa, bunica minorului, era spânzurată în șopron. După ce și-a revenit cât de cât din șoc, femeia a sunat la Poliția Uricani, de care aparține localitatea Câmpu lui Neag.

Echipă operativă care s-a deplasat la gospodăria respectivă a stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă, într-una dintre camerele casei fiind găsit cadavrul copilului în vârstă de patru ani. Acesta nu prezenta urme vizibile de violenţă pe corp, doar urme de spumă în colțul gurii. De asemenea, într-un șopron din gospodărie a fost găsită atârnată în ștreang o femeie în vârstă de 46 de ani, bunica  minorului, care-l avea în îngrijire pe acesta. Sinucigașa era cunoscută că având afecțiuni psihice. De precizat că în cursul anului trecut și mama copilului găsit mort, fiica femeii care s-a spânzurat acum, și-a pus capăt zilelor prin ștreang.

Cadavrele celor doi urmează a fi preluate de către medicii legişti în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei morţii. Vom reveni cu amănunte. (Mircea Crivăț)

 

 

 

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

6 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

6 ore ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

6 ore ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

6 ore ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

6 ore ago

Învinuită de distrugere. Supărată că a pierdut, o femeie a făcut zob un aparat de păcănele

Femeia din Simeria, amatoare de jo­curi de noroc, și-a folosit poșeta drept armă în lupta…

6 ore ago