Categories: Eveniment

Scandalagiii, mamă şi fiu, au ajuns la poliţie

Livia Botici

După ce au făcut scandal într-un bar din localitatea Vulcan, două persoane, mamă şi fiu, au ajuns pe mâna poliţiştilor. Băuţi bine, cei doi au încercat să se ia la bătaie cu oamenii legii, pentru a-i împiedica să-i ducă la secţia de poliţie.

Înjurau barmaniţa

Totul a început sâmbătă seara, într-un local din municipiul Vulcan. După ce au consumat băuturi alcoolice, peste măsură, Adrian Z., de 23 de ani şi Maria Z., de 51 de ani, au început să o înjure pe femeia care servea în bar, fiind supăraţi că aceasta nu mai vroia să le dea de băut. Speriată de comportamentul agresiv al celor doi, barmaniţa a anunţat poliţia, care la scurt timp a şi ajuns la faţa locului. Ei bine, dacă vă închipuiţi că scandalul a luat sfârşit la apariţia oamenilor legii, vă înşelaţi! Adevăratul tărăboi, abia atunci a început, cei doi scandalagii fiind enervaţi la maximum la vederea poliţiştilor.

Nu au vrut cu cătuşe

Potrivit oamenilor legii, la solicitarea acestora de a se legitima, tânărul s-a ridicat de la masă şi a început să-i înjure şi să-i lovească cu pumnii şi cu picioarele. De asemenea, atunci când au fost invitaţi să poftească la secţia de poliţie pentru a da cu ”subsemnatul”, cei doi ”au văzut negru în faţa ochilor”, încercând să-i lovească pe poliţişti cu tot ce le-a picat în mână. Abia după câteva minute de lupte cu familia recalcitrantă, oamenii legii au reuşit să-i încătuşeze şi să-i ducă la sediul poliţiei. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional, tânărul primind o amendă de 600 de lei, iar mama lui de 400 de lei. Totodată, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru împiedicarea organelor de poliţie de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind legitimarea şi conducerea unei persoane la sediul unităţii de poliţie.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

LICHIDATOR judiciar solicită oferte pentru asigurarea serviciilor de pază a patrimoniului societăţii CORVIN FOTOVOLTAIC S.R.L.,…

8 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zona noastră i-a făcut un cadou frumos iu­bitei sale…

15 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că reușește, cu toată opoziția celor din Coaliția anti…

15 ore ago

Bulina neagră

C.E.R., acuzat de tentativă de omor Pentru că împotriva sa a fost declanșată urmărirea penală…

15 ore ago

Când ești bun, ești bun! Florin Maxim rămâne la Hunedoara pentru următorii trei ani!

Antrenorul principal al Clubului Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi va…

15 ore ago

Nu le mai ajung banii nici lor! Polițiștii locali ies în stradă

Poliţiştii locali protestează, astăzi, în faţa Guvernului, având mai multe so­li­citări de natură financiară, dar…

15 ore ago