Scandal între membrii USL la Şoimuş

  Sorina Popa

Prima şedinţă a Consiliului Local Şoimuş a reprezentat şi prima ceartă între aleşii din cadrul USL.

Scandalul a pornit de la cererea consilierului local PNL din comuna Şoimuş, Ovidiu Popa, pentru un sediu în care să funcţioneze organizaţia sa de partid, dar şi cea a USL din comună. Iar primarului PRM, Mihai Gabriel Irimie, acest lucru i s-a părut firesc, pentru că, susţine el, „la Şoimuş, lucrurile se fac democratic acum”.  Numai că, în loc să-l ajute pe Popa, colegii de alianţă s-au supărat nevoie mare şi au sărit pe solicitant, mai mai să-l ia pe bietul om la bătaie. Edilul şef a intervenit prompt, pentru a aplana conflictul, însă aleşii social-democrat au mai vociferat minute bune. Iar la vot, proiectul respectiv a picat, şase dintre aleşi votând „pentru”, iar cei de la PSD „împotrivă”. Ca atare, se pune întrebarea: La Şoimuş, USL nu mai funcţionează? Altfel, de ce oamenii nu sunt de acord să aibă un sediu comun al USL? Motivul aleşilor PSD că s-au împotrivit cererii colegului lor a fost că şi ei au solicitat acelaşi spaţiu. Numai că, ei nu au avut şi un proiect de hotărâre care să-l pună pe ordinea de zi. Relaţia dintre membrii PSD şi PNL în comuna Şoimuş este cu atât mai interesantă, cu cât liderul PSD din consiliul Local Şoimuş, Antonie Vasiu, a votat toate celelalte proiecte de pe ordinea de zi.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • ...cu cine să funcţioneze USL-ul , cu trădătorul de Popa Ovidiu???!!!...dar pe de altă parte cum să nu-i trădeze Popa , când Panfutie în şedinţă de partid,a afirmat că Ovidiu Popa este hoţ şi a distrus două firme de drumuri!!!...pe vremea aia era director la Drumuri Judeţene timp în care şi-a făcut o cazemată pe drumul Boholtului!!!...pe ce bani???!!!!..ar trebui întrebat Moloţ, că el l-a pus în funcţie, ca să poată fura, mai sigur!!!...în privinţa sediului de partid..care partid, că miliţianul, azi viceprimar, a vândut PNL-ul de la Şoimiş, PDL-ului, azi colorat în PRM!!!...ăia hoţi ,ăştia hoţi, mama lor la toţi!!!

  • @şăimuşanu dute omule la nebuni ca ovidiu popa nu a fost nici o data director la drumururi confunzi oamenii a lucrat ca si inginer functie pecare o are si acuma la o alta firma care se ocupa cu drumuri

  • Domnul Popa Ovidiu cum sa nu tradeze el fuge numai acolo unde miroase a bani , intrebati-l cati bani a primit pentru cum a votat la alegerea viceprimarului , dar probabil ia impartit cu seful lui de partid si acum vrea al doilea spatiu pentru sediu PNL. Domnul primar incepe sa demoleze ce s-a facut in anii anteriori . vrea sa mute Biblioteca in locul Casei Casatoriilor pentru a crea spatiu pentru sediu PNL -2. Cred ca ,Casa Casatoriilor este mai importanta pentru locuitorii comunei decat sediul PNL .Ne putem astepta ca domnul primar sa bage in acest spatiu tiganii care nu au unde locui si le-a promis locuinta

  • ...@ ptr Andrei,
    măi postac prost!!!...EU l-am avut director la DJD nu TU !!!..INGINER ŞEF DE SECŢIE A FOST LA pĂULIŞ, DACĂ N-AI ŞTIUT!!! atunci a început casa de pe drumul Boholtului!!!...întreabă-l pe ,,Yămanu,, cât a lucrat acolo la handicapaţi lui Ovidiu Popa!!!...sau pe Colonelul Păcălici , da ăla care lua şi pensie şi salariu şi lucra la vila lui Popică Ovidiu!!! De ce dracu nu-i dă un spaţiu pentru sediu PNL, în mastodontul lui de pe drumul Boholtului???...acest nesimţot de Popa Ovidiu, hoţul, hoţilor,acum este DIRIGINTE DE ŞANTIER la Strabag!!!...de, cine ştie cunoaşte,băi Andreiaş, tu eşti un ţucă p..ă la Popa Ovidiu, taci dracului din gură!!!!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago