Scandal în Parlament pe alocaţia pentru copii

Sorina Popa

Scandal, ieri, în Parlament, după ce PSD şi USR nu au votat, în Camera Deputaţilor, proiectul PNL vizând mărirea indemnizaţiilor pentru creşterea copiilor.
Camera Deputaţilor a respins, ieri, marţi, propunerea legislativă iniţiată de PNL privind majorarea la 200 lei a cuantumului alocaţiei de stat pentru copii. Deputatul PNL de Hunedoara Lucian Heiuş a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că „toate promisiunile PSD sunt false. Am vrut ca alocaţia pentru copii să crească la 200 de lei. Nu s-a votat proiectul PNL, pentru că nu sunt bani la buget. Acesta este adevărul. Puţinii bani pe care-i avem se duc pe lucruri pe care PSD le consideră importante”.
Contactat, deputatul PSD de Hunedoara, Sorin Marica a spus că acest proiect nu a fost votat ieri în Camera Deputaţilor nici de PSD, dar nici de cei de la USR. „Proiectul liberalilor privind creşterea alocaţiei pentru copii nu este bun. Noi, în programul de guvernare avem un proiect mult mai bun”, a afirmat deputatul social-democrat.

Un gând despre „Scandal în Parlament pe alocaţia pentru copii”

  1. Proiect mult mai bun al PSD ???? Care oare, unul cu tinta anul 2022, sau unul imediat, de infometare a copiilor, asa ca sa se invete minte sa mai faca cineva copii ! ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.