Categories: Comunitate

Sărbătoarea Vânătorilor la Vaţa de Jos

Magdalena Şerban

Ieri, în piaţa de animale din Vaţa de Jos s-a desfăşurat prima ediţie a Sărbătorii Vânătorilor. Evenimentul a fost organizat de Primăria şi Consiliul Local al comunei Vaţa de Jos şi Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Cerbul Carpatin.

„În prima parte a acţiunii s-a oficiat o slujbă de binecuvântare şi s-au ţinut discursuri, la manifestare fiind prezent din partea autorităţilor judeţene subprefectul Dorel Bretean. Sărbătoarea a reunit asociaţii de vânătoare din judeţele Arad, Timiş, Hunedoara şi Alba. Lumea a putut asista la un concurs de ceaune şi la prezentări şi demonstraţii canine ce au adus în atenţie câini de vânătoare. De asemenea, s-au putut admira expoziţii de trofee de vânătoare. Toţi au primit diplome de participare şi medalii personalizate, ca semn de apreciere pentru efortul depus. Este prima ediţie şi putem spune că a fost una de succes. Am stabilit de la bun început că fiind o ediţie-pilot, în funcţie de cerinţele vizitatorilor şi ale participanţilor, cele viitoare vor avea parte de îmbunătăţiri. Mulţumesc tuturor celor care ni s-au alăturat şi vreau să-i anunţ că ne dorim ca acţiunea să devină una de tradiţie”, a arătat Milu Folescu, primarul din Vaţa de Jos. Evenimentul s-a încheiat în acorduri folclorice, cunoscutul Taraf de la Vaţa asigurând buna dispoziţie.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Recent Posts

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici. Peste…

17 ore ago

Dr. Gheorghe Firczak – „Avram Iancu. Caracterul european al revoluției române din 1848 – 1849” – o carte despre sinea noastră națională

Citeam odată, într-o prefață a unei cărți despre împăratul Napoleon Bonaparte (1804 - 1815), scrisă…

18 ore ago

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

o zi ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

o zi ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

o zi ago