Sărbătoarea femeilor social-democrate din Şoimuş

07 Petrecere 8 martie PSD (108)Volodia Macovei

Vineri seara, la cantina de la Termocentrala Mintia, peste 150 de doamne şi domnişoare, membre ale organizaţiei PSD din comuna Şoimuş, au avut parte de o sărbătoare specială, în cinstea zilei de 8 Martie. Distracţia a fost de zile mari, cu flori, antren şi dans, evenimentul aducând, pentru o seară, bucurie şi zâmbet femeilor care au răspuns invitaţiei conducerii social-democrate.

„Suntem mereu alături de femei”
Pe lângă doamnele şi domnişoarele cărora le-a fost dedicat acest eveniment, nu a lipsit nici preşedintele organizaţiei hunedorene a PSD, deputatul Laurenţiu Nistor, alături de el participând, în calitate dublă, de gazdă şi membru al organizaţiei din Şoimuş, şi directorul general al CEH, Daniel Andronache.
„În această zi, organizaţia comunală a Partidului Social Democrat, reprezentată prin preşedinta organizaţiei de femei şi preşedintele organizaţiei PSD Şoimuş, au organizat o zi minunată pentru femeile social-democrate şi nu numai. Sunt bucuros că ne-au răspuns într-un număr atât de mare, prezenţa lor ne onorează, aşa cum de fapt căutăm şi noi să le onorăm cu tot ce putem. Sunt bucuros că putem face acest lucru an de an, sunt bucuros că putem să demonstrăm că ştim să fim alături de femei, să le respectăm întotdeauna şi, de ce nu, cu acest prilej, le urez încă o dată „La mulţi ani!””, a declarat liderul PSD Laurenţiu Nistor.
Daniel Andronache a ţinut să ne spună că este mândru să fie alături de doamnele şi domnişoarele din organizaţia PSD Şoimuş: „Sunt mândru că sunt în această după amiază, aici, la Mintia. Sunt într-o dublă calitate, de gazdă şi de membru al organizaţiei PSD Şoimuş. Sunt alături de colegele noastre într-o seară plăcută şi, repet, sunt foarte mândru de aceste femei deosebite. Pentru organizaţia noastră, la fel ca pentru toată societatea, femeile reprezintă un lucru foarte important, fără de care nu se poate”.

„Datorită femeilor, toate lucrurile sunt posibile”
Mirel Daniel Dubar, preşedintele organizaţiei comunale a PSD Şoimuş, a declarat că această zi specială trebuia sărbătorită cum se cuvine: „E un prilej extraordinar de a sărbători cum se cuvine ziua de 8 martie, Ziua Femeii, şi, nu în ultimul rând, să ne amintim de cele frumoase din viaţa noastră, adică fetele, femeile, bunicile, mamele, pentru că acest moment îl dedicăm în totalitate lor şi tuturor celor care au luat parte astăzi la frumoasa sărbătoare. Le urăm pe această cale multă sănătate, fericire şi un călduros „La mulţi ani!”. Să le iubim mereu, să fie veşnic tinere şi frumoase”.
„Astăzi sărbătorim Ziua Femeii, cu ajutorul domnului Andronache, care ne-a sprijinit să organizăm această petrecere alături de domnul deputat Nistor şi de domnul preşedinte al organizaţiei PSD Şoimuş. Organizăm această sărbătoare în cinstea femeilor. Datorită femeilor, toate lucrurile sunt posibile. Uneori sunt considerate bune doar la cratiţă, dar sunt bune în toate privinţele. Femeile din comuna Şoimuş consideră această zi minunată, pe care o sărbătoresc, primesc flori, cadouri, într-un cuvânt, este o zi specială pentru ele”, ne-a spus Marcela Lucaci, preşedinta organizaţiei de femei PSD a comunei Şoimuş.

O seară oferită cu dragoste
Aşadar, în cinstea femeilor social-democrate din comuna Şoimuş, s-a împlinit un eveniment deosebit, participantele declarând că s-au simţit foarte bine şi au fost încântate să ştie că cineva se gândeşte, mereu cu respect, la ele.
„Acest eveniment înseamnă că femeia din ziua de astăzi este remarcată în societate, este iubită de către soţ, de către familie şi ne bucurăm foarte mult”, a comentat  Aurelia Neag. La rândul ei, o altă doamnă din Şoimuş, Cornelia Vasile, a ţinut să dea măsura acestui eveniment special: „Este o seară specială, mă simt foarte bine şi Ziua Femeii, ziua de 8 Martie, cred că a fost aleasă special acum, la început de primăvară, când toată natura reînvie, capătă viaţă, la fel ca şi femeile care dau viaţă, nasc copii, îi cresc cu dragoste, îi educă. Este o seară frumoasă şi ne bucurăm că ne-a fost oferită cu multă dragoste”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare