Categories: Actualitate

Şapte persoane arestate în dosarul furturilor de maşini de lux

Cristina Ghenea

Şapte dintre persoanele vizate în dosarul hoţilor de maşini de lux au fost arestate preventiv. Nici una dintre acestea, însă, nu este din judeţul Hunedoara.

În urma descinderilor efectuate sâmbătă, de ofiţerii de la Crimă Organizată din Arad, şapte persoane au fost prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. „Toate cele şapte mandate au fost admise de către magistraţi, astfel că respectivii suspecţi au fost arestaţi pe o perioadă de 29 de zile. Urmează să solicităm şi emiterea unor mandate de arestare în lipsă, pentru alte şase persoane – cetăţeni italieni“, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Dan Ilarie – procuror şef al Biroului Teritorial DIICOT Arad. Acesta a adăugat că acţiunea desfăşurată sâmbătă vizează o reţea formată din 20 de membri, care acţionau în opt ţări ale Uniunii Europene, furând maşini scumpe, pe care le dezmembrau şi le vindeau, mai apoi, pe bucăţi. Din cele 10 percheziţii efectuate, doar una a avut loc pe teritoriul judeţului nostru – în Deva, mai exact, la domiciliul concubinei unuia dintre suspecţi. În urma descinderilor, 12 persoane au fost audiate iar 18 autoturisme au fost ridicate de anchetatori, prejudiciul stabilit, până la această oră, fiind de circa 250.000 euro.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici. Peste…

14 ore ago

Dr. Gheorghe Firczak – „Avram Iancu. Caracterul european al revoluției române din 1848 – 1849” – o carte despre sinea noastră națională

Citeam odată, într-o prefață a unei cărți despre împăratul Napoleon Bonaparte (1804 - 1815), scrisă…

15 ore ago

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

22 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

22 de ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

22 de ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

22 de ore ago