Categories: Info IT

Samsung Hennessy – un smartphone cu ecran dublu

Sebastian Mezei

Compania Samsung are în producţie un telefon cu clapetă care dispune de două ecrane de 3,3 inci de tip touchscreen şi cu rezoluţia de 320×480 pixeli. Noul telefon va avea instalat sistemul de operare Android 4.1 şi va fi dotat cu un procesor de 1,2 GHz quad-core.
Camera foto va fi de 5 megapixeli, imaginile şi filmele putând fi salvate atât în memoria internă a telefonului, cât şi pe o memorie externă de tip microSD.
Telefonul va avea o baterie de 1.500 mAh, va fi dual SIM pentru conexiune CDMA şi GSM. De asemenea, va dispune de receptor GPS şi conectivitate prin Bluetooth sau WiFi.
Încă nu au fost oferite detalii cu privire la disponibilitate şi preţul de comercializare.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Autorul articolului este ramas in urma cu aproape 2 ani. Nu comentam nici acum dar a mai avut un articol recent la fel de defazat despre un alt telefon (poate o fi avut mai multe).
    Ii recomand sa se documenteze temeinic atunci cand face o informare, desi stiu ca pentru multi jurnalisti asta e o treaba grea, aproape imposibila.
    Avem aici: http://www.gsmarena.com/samsung_w999-4660.php , telefonul prezentat, care s-a lansat in decembrie 2011 (aproape ca e istorie noutatea prezentata) si a intrat pe piata in 2012, trim I.
    La durata de fabricatie a telefoanelor mobile, modelul asta cred ca a si iesit din fabricatie.
    Denumirea de W999 sau Hennessy este atribuita in functie de zonele in care este comercializat.

  • @matei
    Stimate domn
    modelul de telefon prezentat de mine are codul SCH-W789 si a fost lansat zilele trecute in China.
    La o analiza mai atenta ati fi observat ca este vorba de un telefon dual SiM (modelul prezentat de dvs. este cu un singur SIM), versiunea sistemului de operare este Android 4.1 (in urma cu doi ani nu exista aceasta versiune) si procesor quad-core (nu dual-core ca si modelul la care faceti referire)
    In consecinta ati facut o confuzie cu privire la modelul de telefon prezentat in acest articol.
    Samsung a surprins prin relansarea pe piata a unui model de telefon care nu se mai afla de mult in "stilul" ultimelor produse si de aici probabil confuzia dvs.
    Detalii pot fi obtinute si de pe pagina Samsung:

    http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=2&hl=en&ie=UTF8&nv=1&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&u=http://m.samsung.com/cn/consumer/mobile-phones/mobile-phones/smart-phone/android/SCH-W789XDACTC-reviews&usg=ALkJrhivQ7Ekryg6Ks1Dur_38TkNaHLaMg

    In general verific foarte bine informatiile inainte de a fi transmise spre a fi publicate, dar asa cum ati spus si dvs. uneori este aproape imposibil, mai ales intr-un domeniu atat de activ cum este acesta.
    As dori sa stiu care este celalalt telefon care a avut un articol "defazat". Imi respect cititorii si doresc sa ofer informatii de actualitate, intarzierile putant fi de ordinul a catorva zile, in functie de data publicarii articolelor din sectiunea Info-IT.
    Va multumesc si va salut cu respect.

    Sebastian Mezei

  • Samsung W999 este un dual Sim (GSM 900 / 1800 / 1900 - SIM 1; CDMA 800 / 1900 - SIM 2, conform http://www.gsmarena.com/samsung_w999-4660.php - si nu numai), iar Samsung Hennessy -"the two SIM card slots supporting tri-band GSM and dual-band CDMA" (adica exact acelasi lucru). W999 a fost fabricat in 2011 si pus in vanzare exclusiv pe piata din China (in acel moment). Atat imaginea cat si caracteristicile (de pe site-uri specializate) ale Samsung Hennessy sunt absolut identice cu cele ale Samsung W999.
    Daca intre cele 2 telefoane exista o diferenta din informatiile existente pe site-uri pana in acest moment, aceasta consta doar in sistemul de operare: android v2.3 vs. android v4.1 jelly bean, practic un upgrade de soft.
    Referinte dual sim Samsung w999:
    http://www.engadget.com/2011/12/03/samsungs-two-faced-sch-w999-android-plays-the-dual-core-dual-s/
    http://www.talkandroid.com/76763-dual-screened-samsung-sch-w999-is-now-official-with-china-telecom/
    http://www.thephonedatabase.com/Samsung_SCH-W999_836_Cell_Phone
    http://specsofall.com/samsung-w999/
    De fapt la o analiza si mai detaliata site-urile specializate spun:
    "The Samsung Hennessy (W789) is the second Android flip-phone with a pair of screens that Samsung features in its portfolio of smartphones. The first was the Samsung W999, which looks very similar to the Hennessy, but didn't actually make an international debut."
    sau:
    "This Samsung Hennessy is famous for its dual screen touchscreen android phone . Although this is not the first dual screen smartphone from Samsung .3 years ago ,Samsung already launched Samsung w999 , which also looks similar to this phone and having same dual screen features".
    Deci..putem spuen 2 telefoane identice (arata la fel, au aceleasi caracteristici)?!

  • @matei
    Cu tot respectul stimate domn, nu am inteles care este de fapt problema cu privire la articolul scris de mine.
    Am scris ca Samsung are in productie un telefon cu clapeta, ceea ce este adevarat 100%.
    Nici vorba de un articol defazat, asa cum v-ati exprimat dvs.
    M-ati acuzat ca nu sunt informat, intre timp am observat ca v-ati informat dvs. si ca discutam de doua telefoane diferite, ceea ce reiese chiar din textul copiat de dvs., respectiv ca este cel de-al doilea telefon cu clapeta si sistem de operare Android, lansat de compania Samsung.
    Cele doua telefoane seamana, dar nu sunt identice si in articol nu am facut referire la acest lucru, pentru ca am prezentat strict un telefon aflat in productie in acest moment.
    Diferente sunt nu doar la sistemul de operare ci si la tipul de ecran utilizat, la dimensiunea ecranului, a rezolutiei, a procesorului etc.
    Va salut cu respect.

    Sebastian Mezei

  • Nu ma amestec in disputa care dupa cum vad ii creaza dificultati lui mezei, dar constat un lucru de domeniul evidentei: mezei = kent. Asadar mezei nu avea sustinatori si s-a decis sa se autosustina incognito.

  • @cititor
    Glumesti!
    Sa ma autosustin la ce?
    Ca Samsung produce un anumit telefon in acest moment?
    Am scris sub semnatura tot ce am avut de spus. Asa cum semnez si articolele.
    Va salut cu respect.

    Sebastian Mezei

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

ANUNŢ VÂNZARE

Vând fotoliu rulant pentru persoane cu handicap, cadru metalic nou, bicicletă medicinală. Relații la telefon…

16 ore ago

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

3 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

3 zile ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

3 zile ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

3 zile ago