Salariaţi ai Consiliului Judeţean Hunedoara dau declaraţii la DNA în dosarul Moloţ

CONSILIUL-JUDETEAN-PREFECTURA-DEVA-16-794x448

După ce fostul șef al Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Molot, a început să fie cercetat într- un dosar de corupţie, mai mulţi salariaţi ai instituţiei sunt nevoiţi să bată drumul la DNA Alba. Funcţionarii sunt chemaţi să dea declaraţii referitoare la activitatea depusă în instituţie, în perioada în care Moloţ se afla la conducerea acesteia.    

Vicepreşedintele Dorin Gligor, cel care conduce în prezent Consiliul Judeţean Hunedoara, a declarat, vineri, într- o conferinţă de presă, că este nevoie de eforturi suplimentare ale angajaţilor instituţiei județene care nu trebuie să meargă la DNA Alba, pentru că alţi salariaţi sunt solicitaţi frecvent de procurorii antucorupţie, pentru depoziţii în dosarul Moloţ şi compania.

“Nu pot spune că activitatea instituţiei este îngreunată din acest motiv, însă e nevoie de eforturi suplimentare. Am nevoie de semnături ale salariaţilor consiliului județean, dar uneori acest lucru nu e posibil, deoarece unii îmi spun că trebuie să se prezinte la DNA Alba, pentru a da declaraţii în dosarul lui Mircea Moloţ. Cu toate acestea, pot să vă spun că administraţia judeţeană se însănătoseşte”, a declarat Dorin Gligor.

Preşedintele suspendat al CJ Hunedoara, Mircea Moloţ, este anchetat de procurorii DNA pentru fapte de corupţie. El este acuzat de trafic de influenţă, luare de mită, spălare de bani, în forma instigării, conflict de interese şi deţinerea fără drept a unui document ce conţine informaţii secret de stat. (Sorina Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Arhitectul şef al judeţului, cercetat disciplinar

Arhitectul şef al judeţului, Amelia Andrei (foto, fostă Conţ), are de dat hunedorenilor, nu numai şefului instituţiei, nişte răspunsuri, după...

Un şofer beat a făcut praf patru maşini în centrul Petroşaniului

  Accident rutier grav în centrul municipiului Petroşani, patru maşini fiind lovite de un conducător auto în stare avansată de ebrietate.

Acţiune de control a poliţiei la operatorii de transporturi rutiere şi taximetrişti

      Potrivit unui comunicat al IPJ Hunedoara, astăzi, vineri, 13 martie,  poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Hunedoara – Compartimentul

Închide