Să clarificăm lucrurile!

05 adrian-david-noul-presedinte-al-cj-hunedoara-465x390În legătură cu articolul “Ce mi-e Moloţ, ce mi-e David! Drumul spre Sarmizegetusa Regia e plin de plombe!” apărut în ziarul MESAGERUL  HUNEDOREAN, din 2.06.2016, sub semnătura Biroului de presă al PSD Hunedoara, în pagina de publicitate electorală, în virtutea deontologiei comunicării prin mediul jurnalistic, ne exprimăm punctul de vedere faţă de cele menţionate în articolul sus amintit şi aducem următoarele clarificări:
1. Imaginea prezentată în articolul menţionat a fost folosită cu scop manipulativ, aceasta fiind făcută cu câteva săptămâni înainte de deschiderea oficială a drumului, şi nu reflectă situaţia drumului în prezent.
2. Imaginile folosite sunt, de fapt, una şi aceeaşi, din trei unghiuri diferite, ceea ce denotă caracterul voit tendenţios al articolului în cauză.
3. Precizăm că, pe parcursul ultimei etape a finalizării drumului, au fost întâmpinate probleme cu covorul asfaltic cauzate de supratonajul ilegal al camioanelor care transportă lemne. Menţionam că reglementarea şi verificarea respectării normelor de exploatare forestieră şi transport sunt atribuţia poliţiei locale şi a administraţiei locale condusă de PSD.
Conform normativelor europene, până la recepţia finală a lucrării există o perioadă de verificare a tuturor aspectelor lucrării, perioadă în care ne aflăm până la jumătatea lunii iunie 2016. În cazul în care sunt constatate anumite nereguli, conform contractului de finanţare şi legislaţiei care guvernează proiectele cu finanţare din fonduri europene, constructorul este obligat să remedieze problemele în cel mai scurt timp. Termenul de garanţie al acestei lucrări de infrastructură pe care constructorul este obligat să-l respecte, este de 5 ani.
Subliniem că prin înjumătăţirea timpului necesar efectuării lucrărilor, acest proiect poate fi considerat un real succes, neexistând nici o penalitate, nici o corecţie din partea Uniunii Europene în timpul derulării proiectului.
Pentru ca lucrurile să fie clare pentru toată lumea, precizez că am solicitat deja un audit din partea Autorităţii de Management a Programului Operaţional Regional. Rezultatele acestui control vor fi făcute publice.
Mai amintim că DJ 705  A  – tronsonul Costesti – Sarmizegetusa Regia – a fost realizat cu finanţare din fonduri europene în proporţie de 98 la sută, prin Programul Operaţional Regional, contribuţia Consiliului Judeţean (banii hunedorenilor) fiind de 2 la sută.

Adrian David, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara

7 comentarii la „Să clarificăm lucrurile!”

  1. Nu mai fa pe filozoful, ca stim ca esti marioneta lui MOLOT asa cum se vede de la o posta ca nu esti bun de nimic!
    VAX POPULI!!!

  2. Articol scris de DOCEA hotul din presa hunedoreana! 0 absolut! Mincinosi, vanzatori de neam si tara!

  3. Singura diferenta dintre tine si Molot este virsta, iar intre taicatu si Molot e greutatea corporala, in rest toti patru sunteti la fel, niste hoti si mincinosi.

  4. Bai dragi animale, voi PSD istii sanu vorbiti de hotii, voi nu aveti acest drept. Voi ati furat Revolutia prin Comunistul Iliescu si economia mare a Romaniei prin hotul Nastase. Voi ati distrus industria judetului Hunedoara prin Rudeanu si Seraficeanu. Voi de 25 de ani va bateti joc de Valea Jiului si de oamenii necajiti de acolo. Voi sa nu vorbiti de hoti. Poate fi acuzat orice partid de hotie , de manipulare , de toate relele din Romania. Dar nu voi aveti dreptul acesta. Voi, ori va reformati , ori dispareti. Hai sictir. Biroul de presa Scanteia Moscovei.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.